Гари Голдсмит обеща на зрителите на Celebrity Big Brother да

...
Гари Голдсмит обеща на зрителите на Celebrity Big Brother да
Коментари Харесай

Позволено ли е на Гари Голдсмит да говори за кралските особи? Докато дава актуална информация за здравето на Кейт Мидълтън

Гари Голдсмит даде обещание на феновете на Celebrity Big Brother да разкрие всичко за кралските особи, само че дано се изпусне, че има „ кодекс на етикета “, който той би трябвало да следва.

Чичото на принцесата на Уелс влезе в Къщата на Big Brother в понеделник вечерта и неговите съквартиранти обезверено се пробват да съберат някои дворцови секрети. Преди да се насочи към известната къща, мултимилионерът изясни, че е влезнал в шоуто, с цел да извърши цел за себе си преди да навърши 60 години.

Той също по този начин настоя, че не е „ неприятното момче “ и се надява, че феновете могат да трансформират предварителната си визия за него. Говори се обаче, че фамилията на Мидълтън към този момент е прочело „ акта за протест “ на Гари и е изложило тъкмо защо може и защо не може да приказва. По време на епизода в сряда Гари даде визия за здравето на Кейт след отдръпването й от кралските отговорности.

Колегата Екин-Су Кълчулоглу попита: „ Къде е Кейт? “ Той отговори: „ Тъй като тя не желае да приказва за... последното нещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР