Гари Голдсмит - известен още като чичо Гари на принцесата

...
Гари Голдсмит - известен още като чичо Гари на принцесата
Коментари Харесай

ITV Celebrity Big Brother Много лично разкритие на чичото Гари на Кейт за племенницата зад затворени врати

Гари Голдсмит - прочут още като чичо Гари на принцесата на Уелс - направи доста персонално самопризнание за своята кралска племенница.

Знаменитост Биг Брадър се завръща и феновете бяха сюрпризирани да видят кралски посетител в къщата - съвсем, най-малко. Бизнесменът милионер Гари, който счита себе си за „ черната овца на кралското семейство “, е по-малкият брат на майката на Кейт Мидълтън, Карол Мидълтън, и познава принцесата доста преди нейната приказна женитба с принц Уилям.

Феновете евентуално ще бъдат заинтригувани да чуят мислите на Гари за Кейт зад затворени порти, надалеч от пищността и блясъка на дворцовия живот, изключително като се има поради, че 58-годишният преди този момент е предложил визия за това по какъв начин принцесата на Уелс в действителност се усеща към Хари и Меган избухлив документален филм на Netflix.

В документа, излъчен през 2022 година, се твърди, че принц Уилям е „ крещял и крещял “ на по-малкия си брат, до момента в който обсъждали бомбеното решение на херцога и херцогинята на Съсекс да се от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР