Гаргата бе задържан пред заведението Воеводска среща. Те отишли да

...
Гаргата бе задържан пред заведението Воеводска среща. Те отишли да
Коментари Харесай

Изтече Сега: Брутално Групово Изнасилване В Кръчма В София! Много Известни Мутри Са, Командосите Натръшкаха Самите

Гаргата бе арестуван пред заведението " Воеводска среща ". Те отишли да си създадат купона в събота вечерта. Избрали кръчма „ Войводска среща ” в кв. „ Драгалевци ”. С тях била и жертвата – 29-годишна жена от София. В разгара на веселбата Гаргата и трима от приятелите му завлекли жертвата в стая към кръчмата и почнали да се гаврят с нея макар писъците й, След като утолили извратените си стремежи, дамата съумяла да избяга и в неделя рано сутринта подала тъжба в полицията.

Тъй като ченгетата имали оперативна информация, че Гаргата върви въоръжен и е нападателен, било взето решение да се изпрати отряд „ Кобра ” да задържи бандитите. Командосите заварили компанията в механата да си дояжда и допива и за минути закопчали Гаргата и тримата му съучастници. В късния следобяд през вчерашния ден прокуратурата им повдигна обвинявания и ги остави в ареста за 72 часа.

Гаргата се прочу преди няколко години с напъните си да стане фактор в наркобизнеса в София. През 2016 година той и няколко от най-приближените му лейтенанти бяха ударени от ГДБОП. Според антимафиотите нарушителите зареждали Югозападна България с кокаин. Те обаче бяха издебнати до читалище в Разлог тъкмо до момента в който доставят белия прахуляк. „ След като излезе от ареста, Наско опитва да завърти и бизнес с крадене на фарове на „ Порше ” ”, обясниха ченгетата. Групата му прибирала светлините против откуп от 5 бона.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР