Гарет, Хари и целият отбор и щаб на Англия, страдаме

...
Гарет, Хари и целият отбор и щаб на Англия, страдаме
Коментари Харесай

Принц Уилям: Гарет, Хари и целият отбор и щаб на Англия, страдаме с вас

" Гарет, Хари и целият тим и щаб на Англия, страдаме с вас. Вложихте толкоз доста в този шампионат и се гордеем с вас. Вдигнете високо главите си и гледайте напред към идващия шампионат! ". Това приветствие от принц Уилям получи отбора на " трите лъва "   след трагично си отпадане от Франция нощес.

Англичаните изгубиха с 1:2 на четвъртфиналите, а Хари Кейн бе сломен след последния съдийски сигнал поради пропуща си от бялата точка. Първо той осъществя дузпа, с която изравни резултата, само че по-късно пропусна втора такава в края и това се оказа съдбовно. 

Нападателят пое виновността за провалянето и съобщи, че при втората дузпа не е съумял да уцели топката по този начин, както е желал.

" Големите мачове се вземат решение от дребните елементи. Те се възползваха от техните моменти, а ние не. Не считам, че подготовката ми за дузпите бе неверна, само че осъществяването не бе вярно. Първата се получи отлично, само че при втората не съумях да уцеля топката по този начин, както желаех. Ще би трябвало да преглътна това, само че ще боли още дълго. Ще ни боли поради целият мач, сигурно. Ние вярвахме, че можем да реализираме нещо огромно, само че като капитан ще поема виновността. Горд съм от момчетата ", съобщи Кейн.

Треньорът на " трите лъва " Гарет Саутгейт съобщи, че е горделив от представянето на неговите момчета.

" Казах на играчите, че нямаше по какъв начин да дадат повече, те дадоха всичко. Горд съм от метода, по който се показаха.

В последна сметка головете вземат решение всичко, а през днешния ден съперникът вкара с един повече. Не виждам смисъл да разясняваме съдийството, а просто ще поздравя Франция. Те минаха през един пъклен мач, може би най-трудният за тях.

Няма по какъв начин да упрекваме Хари Кейн, тъй като без неговите голове нямаше да сме тук ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР