Гарет Бейл заяви, че не се интересува от слуховете за

...
Гарет Бейл заяви, че не се интересува от слуховете за
Коментари Харесай

Гарет Бейл: Трансфер в "Юнайтед"? Не чета такива неща

Гарет Бейл съобщи, че не се интересува от слуховете за негов трансфер в " Манчестър Юнайтед ". Уелсецът, който сега е на трето място в класацията на най-скъпите футболисти, е безапелационен, че слуховете не го занимават.

" Слуховете за трансфер в " Юнайтед "? Аз мисля единствено за футбол и не се разпръсквам. Не чета нищо от нещата, които се пишат за мен. Старая се да вляза във форма, тъй като през последната година имах доста травми ", разкри Бейл.

За негово вероятно прекосяване на " Олд Трафорд " се заприказва, откакто мениджърът на " алените дяволи " Жозе Моуриньо беше безапелационен, че желае да го притегли при първа опция.

Бейл игра цялостни 90 минути за " Реал " Мадрид по време на мача за Суперкупата на Европа против " Юнайтед ", който " кралският клуб " завоюва с 2:1 и съумя да грабне четвърти трофей.

Срещата се игра в Скопие и беше прекъсвана на два пъти поради високите температури в македонската столица.

" Винаги е прелестно да спечелиш трофей. Мачът не беше елементарен, само че ние играхме добре и контролирахме дуела. Много ни оказа помощ и това, че в Мадрид тренирахме при температура от 38 градуса. Искаме да продължим да побеждаваме, гладни сме за нови триумфи ", описа Бейл.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР