Гарет Бейл започна да напомня за най-добрите си дни. Уелската

...
Гарет Бейл започна да напомня за най-добрите си дни. Уелската
Коментари Харесай

Гарет Бейл и Хари Кейн разпиляха Кристъл Палас

Гарет Бейл стартира да припомня за най-хубавите си дни. Уелската звезда означи два гола при триумфа на с 3:1 в лондонското дерби с. Той откри резултата в 25-ата минута преди да изравни в самия завършек на първото полувреме. Бейл се разписа още веднъж в 49-ата минута, а малко по-късно, който асистира за първите два гола на " шпорите ", добави трето попадение за домакините.

Отборът на записа трета поредна победа във Висшата лига и заема шесто място, като изостава единствено на две точки от четвъртия. Кристъл Палас е 13-ти, само че осем точки го разделят от зоната на изпадащите.

Бейл направи следващия си мощен мач и към този момент има 6 гола в последните 6 мача на Тотнъм. Във втори дуел от последните три той се разписа на два пъти. Той стартира да развива и чудесно партньорство с Кейн и Сон Хюн-Мин.

Първата заплаха в мача стана след центриране на Бейл и удар с глава на Сон, който приключи право в ръцете на Гуаита. Гарет имаше мотиви за усмивки в 25-ата минута. Преотстъпеният от футболист откри резултата. открадна топката от Миливойевич и я отклони към Кейн, който видя чудесно Бейл, с цел да може уелският национал да вкара топката на празна врата.

Домакините имаха надзор върху протичащото се на терена, само че позволиха изравнително попадение в края на първата част. Центриране на Миливойевич бе засечено чудесно с глава от Бентеке и резултатът стана 1:1. Палас означи първи гол при посещение на Тотнъм след седем турнирни срещи, в които не съумя да направи това.

В началото на второто полувреме отборът на Моуриньо реши мача в границите на 3 минути. Отлична офанзива, в сърцето на която бе Бейл, приключи с центриране към Кейн, който отклони към Гарет и той с глава даде задатък на Тотнъм. За Кейн това бе 13-а асистенция във Висшата лига през този сезон.

Малко по-късно и голмайсторът също се разписа и още веднъж в основата на нападението бе Бейл. Той откри отдясно, а ирландецът върна към Кейн, който с прелестен удар не остави шансове на Гуаита. В този интервал Палас нямаше отговор на превъзходните комбинации на " шпорите ".
Вилфрид Заха се завърна на терена, като се появи в игра на почивката. Неговото включване нямаше предпочитание резултат, защото противникът означи два гола. Заха показва качествата си в 70-ата минута бе покрай гол, само че ударът му приключи в гредата.

Тотнъм стигна до четвърти гол в 76-ата минута и още веднъж след прелестна композиция, предходна през Моура, Ламела и Сон, който остави на Кейн да вкара на празна врата. За " шпорите " това бе гол номер 100 във всички шампионати от началото на сезона. Единственият различен тим от огромните пет шампионати, който доближи до тази квота през актуалната акция е, който има 106.

СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР