Гарет Бейл се сбогува емоционално с феновете на Уелс след

...
Гарет Бейл се сбогува емоционално с феновете на Уелс след
Коментари Харесай

Гарет Бейл с емоционално обръщение към привържениците на Уелс

Гарет Бейл се сбогува прочувствено с почитателите на Уелс след отказването си от футбола, като сподели на почитателите, които го „ вършат толкоз специфичен “, че те са „ уелския футбол “.

Отборът на Роб Пейдж завоюва четири точки от два мача в квалификациите за Евро 2024, откакто Кийфър Мур означи при успеха с 1:0 над Латвия на „ Кардиф Сити Стейдиъм “, а преди този момент бе измъкната точка от гостуването на Хърватия 1:1.

„ Просто желая да кажа каква чест беше да съставлявам тази страна и да играя пред най-хубавите почитатели в света. Вие подкрепихте мен и моето семейство през най-тежките падения и най-високите върхове. Не мога ви ти благодаря задоволително “, съобщи Гарет Бейл.

Бейл е в основата на триумфите на Уелс на интернационалната сцена, извеждайки страната си до първото им класиране на Европейско състезание през 2016 година, в което те доближиха необикновен полуфинал преди загуба от Португалия (0:2).

Бившият футболист на Реал Мадрид вкара и в трите мача от груповата фаза на този шампионат, преди Уелс и Бейл да се завърнат в същото съревнование пет години по-късно и да стигнат до 1/16-финалите на Евро 2020.

Последва първо присъединяване на Световно състезание от 64 години насам, когато Уелс до Катар 2022, като Бейл означи първия си гол на шампионата при тъждество 1:1 със Съединени американски щати.

Тази акция в последна сметка приключи с ранно овакантяване и отчаяние, само че Бейл прикани почитателите на Уелс да застанат зад отбора, до момента в който той се реалокира от терена към трибуните, с цел да стане последовател.

„ Беше най-голямото наслаждение да играя пред вас в цялата ми кариера. Очевидно ще ми липсва да играя пред вас, само че се уверете, че подкрепяте момчетата.

Вие, почитателите, сте уелският футбол, вие го вършиме толкоз специфичен, вие го вършиме това, което е. Ще се веселя като вас доста и се надявам да се забележим скоро в бъдеще. Благодаря ви! “, приключи прочувственото си послание Гарет Бейл.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР