Гарет Бейл има изход от Реал Мадрид, съобщава “Марка” на

...
Гарет Бейл има изход от Реал Мадрид, съобщава “Марка” на
Коментари Харесай

Появи се възможност за трансфер на Бейл

Гарет Бейл има излаз от Реал Мадрид, оповестява “Марка” на водещата си страница през днешния ден. Според вестника претендент за крилото е някогашният му клуб Тотнъм, който през предишния сезон доближи до финала на Шампионската лига.

Преди няколко седмици “шпорите” известили мадридчани, че са подготвени да насочат оферта, с цел да си върнат уелския национал. Тя би била към 50-60 млн. евро. Въпреки това, оттова прецизирали, че не могат да си разрешат да заплащат на играча заплата в размер на 17 млн. евро годишно с бонуси, колкото той получава в сегашния си тим. Най-много те могат да му обезпечават половината от настоящето му заплащане. Затова сега всичко зависи от това дали в Реал ще реализиран някаква сделка с Бейл.

Gareth Bale has a way out of @realmadriden

And it’s his former club Tottenham

Who are willing to pay €50-60m to land him

https://t.co/RzJ4u3A2oe pic.twitter.com/bBSkRT3x7P
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) July 15, 2019 Навършващият през днешния ден 30 години футболист знае, че не попада в проектите на наставника Зинедин Зидан. Затова той не гледа с неприятни очи на завръщане във Висшата лига, изключително в град като Лондон и в клуба, в който се изстреля в международния хайлайф и където беше определен за най-хубав състезател на британското състезание за 2010/11 и 2012/13. Бейл обаче не е подготвен да се лиши от 3-годишния си контракт с Реал, който би му донесъл още най-малко 50 млн. евро. В клуба знаят, че времето е срещу тях, защото трансферният прозорец в Англия затваря след едвам 24 дни. Освен това, поради харчовете си от 300 млн. евро през това лято за нови попълнения, те би трябвало да продадат ненужните футболисти, измежду които са Бейл, Хамес Родригес и Мариано.

От “Марка” направиха анкета в онлайн версията си, където питат почитателите на отбора дали би била добра договорка да бъде продадено крилото за 60 млн. евро. От 192 хиляди дали своят вот досега 72% дават отговор с “да”. Изданието напомня, че предходната седмица разнообразни медии осведомиха за интерес към него от страна на Шанхай Шенхуа. Китайският клуб предложил даже по-голяма заплата на Бейл от актуалната му, само че без желанието да заплаща трансферна сума и по тази причина Реал Мадрид отказал предлагането.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР