Гърдите 11 размер, с които природата така щедро надари прославилата

...
Гърдите 11 размер, с които природата така щедро надари прославилата
Коментари Харесай

Мамолог оцени огромните, естествени гърди на московчанка и разкри, че те са... СНИМКИ 18+

Гърдите 11 размер, с които природата по този начин обилно надари популяризиралата се на запад московчанка Анастасия Бертие, са безусловно обикновено събитие. Така счита онкологът - мамолог Аркадий Аксененко.

"Това е просто гигантомастия, рядко генетично заболяване и води до тъкмо такива големи размери на гърдите ", отбелязва лекарят.



По думите му някои хора просто генетично са склонни към огромен размер на бюста. Той припомня, че в предишното такива дами постоянно са ставали кърмачки на дворянските деца, къй като можели да изгранят две, три деца за минути.


Същевременно експертът отбелязва, че във връзка с здравето обилният бюст не е по никакъв начин целесъобразен.

"Това води до огромно натоварване за гръбначния дирек, за врата и прешлените. Самото момиче Анастасия признава, че към този момент я боли вратът, гърбът. Това са главните проблеми на хората с огромни гърди ", счита той.



Мамологът разкрива, че от стеснение се оплакват и дамите с по-малки размери и напомня, че на Запад дамите с огромни гърди постоянно се вземат решение на пластична интервенция, с цел да понижат гръдната обиколка.



Експертът разяснява още, че с възрастта гърбът на хубавицата ще изпитва все по-големи усложнения, само че като цяло тя може "до 50 да свети в "Инстаграм " и лъскавите списания. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР