Гардеробът на Кейт Мидълтън се промени, тъй като тя пое

...
Гардеробът на Кейт Мидълтън се промени, тъй като тя пое
Коментари Харесай

Модни експерти определиха най-добрите тоалети на Кейт Мидълтън за 2023 г.

Гардеробът на Кейт Мидълтън се промени, защото тя пое повече отговорности в кралското семейство. Докато тя с лекост влиза в ролята си на принцеса на Уелс, нейният дрешник се развива дружно с нея и в този момент надвишава първокласните рокли и голите обувки LK Bennett, които сме виждали в предишното. 

Както демонстрираха последните 12 месеца, нейният избор на облекло отразява новата й позиция на най-възрастния член на фамилията, пише The Daily Mail.

През годините Кейт Мидълтън е създала собствен личен неповторим персонален жанр, основан на марки, на които е останала лоялна, от рокли-палта до елегантни блейзъри.

Тя също по този начин сътвори контур, който й отива, с тесни плещи и тясна талия. А в този момент стана почитателка на дългите поли под коляното.

В днешно време принцесата от ден на ден отдава респект на традициите и историята на кралското семейство посредством архивни информации, а що се отнася до първокласния й външен тип, тя продължава да поддържа английските дизайнери.

Тя се твърди, че в микса има фешън облекла, употребявани и взети назаем тоалети, само че стилът на Кейт от ден на ден се измества към по-висока мода, като изтънчения костюм с пола Erdem, определен за Commonwealth Service, асиметричния костюм с панталон Alexander McQueen и нейния плетен Sézane костюм.

Миналата година тя не се опасяваше да опитва - и това се отплати, както демонстрират тези фотоси.
Облекло на годината
Костюмът от две елементи Erdem на Кейт за службата в Деня на Британската общественост през март излъчва искра на петдесетте години и с право беше определен за „ дреха на годината “.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Костюм от две елементи Erdem Снимка: Getty Images
Кейт съчета ушития тъмносин костюм с обувки Gianvito Rossi, клъч Emmy London, подобаваща шапка на Sean Barrett и бижута от кралската кутия.

Второ място в категорията Облекло на годината завоюва този ансамбъл от Self-Portrait, допълнен от клъч на Chanel.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Облекло от Self-Portrait Снимка: Getty Images
Кейт носеше това облекло в Националната портретна изложба след церемонията по откриването й през юни.
Блейзър на годината
Победител е ментовозелено двуредно сако от Balmain. На фотографията Катрин участва на втория ден от Уимбълдън.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Блейзър на годината Снимка: Getty Images
Кейт избра облик от 80-те години на предишния век, като избра светлозелен блейзър и бяла миди пола за първото си появяване на Уимбълдън тази година.

Определено имаше атмосферата на принцеса Даяна от 80-те и тя приключи визията с подобаваща бяла чанта Mulberry и обичаните си бели обувки Gianvito Rossi.
Панталон на годината
Кейт излъчва искра в червен костюм на Alexander McQueen, комбиниран с ефектни обеци от Chalk на събитието, проведено от Центъра за ранно детство на Princess Royal Foundation.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Шикозен костюм от Alexander McQueen Снимка: Getty Images
Кейт приключи тази стилна визия с алено червило и красива коса.

Този виолетов костюм на Емилия Уикстед е на второ място.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Люляков костюм от Emilia Wickstead Снимка: Getty Images
Съвсем неотдавна, при откриването на детското хирургично поделение в хотел Евелина, беше показан още един замайващ костюм с панталон, този път в тюркоаз, дело на обичаната й марка за костюми Alexander McQueen.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Костюм с панталон от Alexander McQueen Снимка: Принцът и принцесата на Уелс/инстаграмНай-доброто кънтри изискан облекло на годината
Кейт нормално рядко се появява в такива тоалети. Но това привличащо вниманието яке Burberry, което тя носеше по време на посещаване в Шотландия през ноември, беше прекомерно хубаво, с цел да го пропуснем.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Сако от Burberry Снимка: Getty
Кейт и Уилям, известни като херцога и херцогинята на Ротсей в Шотландия, посетиха Outfit Moray, благотворителна организация, предоставяща образование навън и авантюристичен действия за младежи.

Кейт се възползва от една от най-големите трендове в горното облекло за сезона с ватирано яке в милитъри цвят от Burberry, допълнено с емблематичния за марката десен на кафяво и черно каре. Тя приключи небрежния кънтри външен тип с черна плетена водолазка, черни дънки Mother, чифт кафяви кожени ботуши Челси от Reiss и златни обеци с халки с дребен гранат от Spells of Love.
Шапка на годината
Кейт грееше под лятното слънце по време на парада със своята зелена шапка Philip Treacy, която съчета с тоалета си на Andrew Gn с красиви копчета.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Шапка на годината Снимка: Getty Images
Второто място беше за елегантна шапка Sahar Millinery, която Кейт съчета с палто Eponine за напълно бордо отбор.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Погледнете в стила на починалата кралица Снимка: Getty Images
Тя носеше това облекло, с цел да отдаде респект на починалата кралица Елизабет II на първата годишнина от нейната гибел.
Визия на годината на аления килим 
Кейт мина по аления килим на Bafta в бяла шифонена рокля на Alexander McQueen, съчетана с черни оперни ръкавици. Преди това тя носеше тази рокля през 2019 година, само че добави ръкавици и обеци Zara за напълно нов външен тип.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Рокля Alexander McQueen Снимка: Getty Images
Подгласник в тази категория беше украсената с бижута рокля на Jenny Packham, която беше безусловно зашеметяваща, а тиарата Lovers Knot беше идеалното допълнение.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Облекло от Jenny Packham Снимка: GettyТрикотаж на годината
Подходящ комплект от плетена пола от наличната първокласна френска марка Sézane сътвори визия в известния жанр " спокоен разкош ".
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Вижте от Sézane Снимка: Getty Images
Кейт носеше тази зашеметяваща визия по време на посещаване в университета Нотингам Трент.

Основана от Morgana Cesalori през 2013 година, марката включва всекидневно облекло с дребни елементи и се е трансформирала в крайъгълен камък в дрешника на една принцеса. Тя добавя ансамбъла с перлени обеци Simone Rocha и велурени обувки Gianvito Rossi.
Палто (рокля) на годината
Празнувайки първия си ден на Свети Патрик като полковник от ирландската армия, Кейт избра тюркоазен отбор и изглеждаше царствено в персонализирана рокля с високо деколте на Catherine Walker.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Видът й за деня на Свети Патрик Снимка: Getty
Тюркоазеният цвят съвпадаше с перките от пера, носени от ирландските гвардейци в техните шапки от меча кожа.

Велурени обувки Gianvito Rossi в звук и екстравагантна асиметрична рокля на Jane Taylor London с плисирана тюл завършваха ансамбъла.
Рокля на годината
Кейт Мидълтън носеше рокля на точки, която подсещаше за принцеса Даяна, когато участва на церемонията по връчването на Ордена на жартиерата.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Рокля на годината Снимка: Getty Images
Елегантната миди рокля от марката Alessandra Rich беше допълнена от обувки Jennifer Chamandi и шапка Philip Treacy.
Рокля на годината за държавно събитие
Тъй като тази година се състоя коронацията на крал Чарлз, тоалетът на Кейт Мидълтън нямаше съперници.
 Кейт Мидълтън, фешън изображения на Кейт Мидълтън, жанр на Кейт Мидълтън Коронацията на крал Чарлз Снимка: Getty Images
Тя изглеждаше необикновено в рокля на Alexander McQueen в цвят слонова кост, бродирана с рози, бодили, нарциси и детелина. Визията беше приключена с церемониална тога в алено и синьо.

Тя приключи визията си с блестяща флорална шапка, проектирана от Alexander McQueen, вместо обичайната тиара.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР