Гардът на Ню Йорк Никс Джош Харт стана последният 12-и

...
Гардът на Ню Йорк Никс Джош Харт стана последният 12-и
Коментари Харесай

Джош Харт е последният 12-и играч в отбора на САЩ за световното по баскетбол

Гардът на Ню Йорк Никс Джош Харт стана последният 12-и състезател, който ще бъде част от националния тим на Съединени американски щати на идното международно състезание по баскетбол, което ще се организира в интервала 25 август - 10 септември в Япония, Индонезия и Филипините.

Харт, който ще направи своя дебют за страната си, стана петия гард в селекцията на Стив Кър след неговият съотборник в Никс Джейлън Брънсън, Антъни Едуардс от Минесота Тимбъруулвс, Тайрийс Халибъртън от Индиана Пейсърс и Остин Рийвс от Лос Анджелис Лейкърс.

Останалите състезатели, които откриха място в групата на " янките " от 12 баскетболисти за шампионата са: Паоло Банкеро от Орландо Меджик, Микал Бриджес от Бруклин Нетс, Брендън Инграм от Ню Орлиънс Пеликанс, Кам Джонсън от Бруклин Нетс, Джарън Джаксън-младши от Мемфис Гризлис, Уокър Кеслър от Юта Джаз и Боби Портис от Милуоки Бъкс.

Team USA's FIBA World Cup roster

Anthony Edwards
Brandon Ingram
Jalen Brunson
Tyrese Haliburton
Mikal Bridges
Jaren Jackson Jr.
Paolo Banchero
Austin Reaves
Josh Hart
Cam Johnson
Walker Kessler
Bobby Portis

USA taking home the gold?
— Bleacher Report (@BleacherReport)

Американците попаднаха в група " С " за шампионата в Азия, където ще мерят сили с отборите на Гърция, Йордания и Нова Зеландия.

Целта пред тима на Съединени американски щати е да си върне международната купа в баскетбола, която загуби през 2019-а година, когато отборът беше отстранен в четвъртфиналите от Франция и в последна сметка остана 7-а позиция.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР