Гардът на Милуоки Бъкс Деймиан Лилард вкара 39 точки, от

...
Гардът на Милуоки Бъкс Деймиан Лилард вкара 39 точки, от
Коментари Харесай

Отборът на Източната конференция спечели Мача на звездите в НБА

Гардът на Милуоки Бъкс Деймиан Лилард вкара 39 точки, от които 11 пъти стреля сполучливо от зоната за три точки, с цел да подпечата успеха на тима на Източната конференция над Западната с 211:186 в Мача на звездите на Националната баскетболна асоциация.

33-годишният Лилард беше определен и за Играч на дуела, който се организира в Индианаполис. За него това е първо сходно самопризнание в осмото му присъединяване в този шоу-двубой.

Тимът на Източната конференция сложи и връх по маркирани точки от един тим в Мача на звездите. Сегашните 211 смъкнаха от първото място достижението на водения от Кобе Брайънт отбор на Западната конференция, който вкара 196 през 2016-а година.

Победителите вкараха рекордни 42 тройки и завоюваха всяка от частите, минавайки границата от 50 точки във всяка. Мачът затвърди и наклонността тимовете да не играят в отбрана, което напоследък провокира и много рецензии.

Центърът на Бостър Ceлтикс Джейлън Браун добави 36 точки при 15 сполучливи от 23 стрелби, помагайки за триумфа на Източната конференция. Гардът на Индиана Пейсърс Таризи Халибъртън завърши с 32 точки, при 11 от 15 вкарани стрелби.

За Западната конференция Карл Антъни Таунс беше номер 1 при стрелбите с 50 точки и 23 сполучливи от 35 изстрела от всяка отдалеченост. Шай Гилджъс-Алекзандър, който другояче играе за Оклахома, остана с 31 пункта - и 7 от 10 сполучливи тройки.

Източната конференция, която беше хазаин на мача, отвори по-голяма разлика през втората четвърт, повеждайки със 104:89 на полувремето. Постепенно те усилиха преднината си откакто направиха разлика от 20 точки, направляваха мача, с цел да реализиран 38-а победа. Западният тим има 29 триумфа.

" Мач на звездите " няма да има, повода е ясна - ковид

Събитието може да се организира през идващия сезон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР