Гардът на Лос Анджелис Лейкърс Джей Ар Смит призна, че

...
Гардът на Лос Анджелис Лейкърс Джей Ар Смит призна, че
Коментари Харесай

Джей Ар Смит: Толкова много хора искат да видят падението на ЛеБрон


Гардът на Лос Анджелис Лейкърс Джей Ар Смит призна, че е отчаян от деянията на пренебрежение към водача на “езерняците” ЛеБрон Джеймс. Смит подчертава върху това, че Краля е притежател на единствено четири награди за “Най-полезен играч” в кариерата си в НБА, което е незадоволително съгласно него.

“Толкова доста хора желаят да видят неговото проваляне. Ако става въпрос за самостоятелните оценки, то той може да печели наградата за “Най-полезен играч” всяка година. Но когато полемиките и разногласията за премиите стартират, ЛеБрон постоянно е трета цигулка. Веднъж Янис и Хардън ще са пред него, различен път ще са Уестбрук и Хардън, няма значение. Хората се отегчиха от величието му, само че съгласно мен това е неуважително към него. Как може да казваш, че той е най-хубавият състезател в света всяка година, само че да не го награждаваш с MVP? Никога не съм разбирал сходно нещо. ЛеБрон е кадърен на това да направи всеки един тим съперник за титлата”, сподели Джей Ар за подкаста на CBS Sports - " All Things Covered ".

На четири пъти Джеймс е завършвал като втори в подреждането за най-ценния самостоятелен приз в Лигата, а още три пъти е класиран на трета позиция. През предишния сезон Янис Адетокумбо победи с премията, а Джеймс получи единствено 16 гласа за първото място.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР