Гардът на Левски Асен Великов се завърна в отбора на

...
Гардът на Левски Асен Великов се завърна в отбора на
Коментари Харесай

Асен Великов: На 14 февруари очакваме левскарската любов

Гардът на Левски Асен Великов се завърна в тима на сърцето си след прекосяването на новия спонсор Лукойл в "синия " клуб. Той показа по какъв начин се усеща още веднъж с екипа на обичания отбор, предложения почитателите на дербито за Купата с Балкан в сряда и призна, че се надява на любовта на почитателите на 14 февруари, Денят на влюбените, когато е дуелът.

"Усещането е ужасно. Радвам се, че още веднъж имам опцията и ми дават късмет да играя за Левски. Вярвам, че ще демонстрираме още по-добри резултати и имам вяра, че залата още веднъж ще е цялостна и ще доставяме наслаждение на всички левскари в България, " съобщи Великов.

Защо още няма доста почитатели в залата? "Вярвам, че това може да се промени с мачовете и успехите. Отборът ни е много добър, би трябвало ни още малко време да се сработим. С положителни игри, с победи, ще накараме хората да се върнат в залата и когато дойдат значимите мачове със мощни противници, те ще са там. Отдавам го на това, че още сме неуверени. Хората желаят да виждат победи и атрактивна игра. Тепърва те ще харесват играта, която демонстрираме и ще идват. Благодарение на нашата игра ще ги върнем в залата. "

Във вторник следва и волейболно постоянно дерби сред Левски и ЦСКА, а скоро започва и пролетният полусезон за футболния Левски. Желанието на Асен Великов е всички "сини " тимове да са обединени в задачата си - първото място: "Това е едно от нещата, които ние като левскари би трябвало да се обединим на всеки един спорт. Без значение от моментното положение би трябвало да го поддържаме. През годините сме посочили, че Левски, това е България. В тежките моменти би трябвало да се покаже по кое време почитателите са зад тима. Моментът е сложен за груповите спортове. Но би трябвало да го преодолеем този интервал, всички ние, почитателите, играчите, тъй като аз съм почитател на Левски, би трябвало поддържа тима, с цел да стигнем до мечтаните първи места във всички спортове. "

"Пожелавам на почитателите преди всичко да са здрави и щастливи с тима на сърцето си. Ще се опитаме да покажем любовта си към Левски на терена, и хората в залата да си тръгнат с усмивка. Всеки един от нас да усети любовта, те нашата към тях, и ние тяхната към нас, " приключи Великов.

Левски приема Балкан на 14 февруари от 18.00 часа в зала Универсиада, а билети се продават в мрежата на Ticketpro.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР