Гардът на Индиана Пейсърс Малкълм Брогдън, изпълняващ функцията вицепрезидент на

...
Гардът на Индиана Пейсърс Малкълм Брогдън, изпълняващ функцията вицепрезидент на
Коментари Харесай

Вариантите за начало на следващия сезон в НБА остават два

Гардът на Индиана Пейсърс Малкълм Брогдън, изпълняващ функционалността вицепрезидент на Асоциацията на играчите в НБА, удостовери двете дати, на които може да бъде обещано началото на идващия сезон в най-силната лига в света. Очакванията са новата акция да започва или на 22 декември, или на 18 януари.

" Единият вид е да стартираме на 18 януари (Денят на Мартин Лутър Кинг), към който има поддръжка от баскетболистите, а другият е да стартираме на 22 декември, т.е. към Коледа. Огромната разлика в двата разновидността са приходите и опитите ни да върнем сезона в релси, като в бъдеще още веднъж да даваме началото му през септември или октомври. В момента се вършат калкулации върху финансовата част - какви доходи биха били изгубени към всеки от двата разновидността, тъй че това ще е началната точка на нашите съглашения ", съобщи Брогдън.
Както е известно, управлението на НБА натиска сезонът да стартира на 22 декември, защото приходите на Лигата биха скочили с към $500 милиона посредством т.нар " Коледна стратегия ", както и поради избягването на спор с Олимпийските игри в Токио. Повечето от баскетболистите, които взеха присъединяване в " балона " през лятото, желаят да получат по-голяма отмора и по-удобният вид за тях е 18 януари, когато е и празникът в чест на Мартин Лутър Кинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР