Гардът на грузинския национален отбор Дуда Санадзе коментира пред медиите

...
Гардът на грузинския национален отбор Дуда Санадзе коментира пред медиите
Коментари Харесай

Дуда Санадзе: Нямаше никакъв бой между мен и Коркмаз, трябва да спечелим мача с България

Гардът на грузинския народен тим Дуда Санадзе разяснява пред медиите в Тбилиси вчерашния дебат сред него и стрелеца на Турция Фуркан Коркмаз. Според състезателя на домакините до физически конфликт сред който да е в коридорите по пътя към съблекалните не се е стигало, макар че турците твърдяха противоположното след края на своята подготовка по-рано през днешния ден.
 Фуркан Коркмаз: Нападнаха ни петима души в коридорите Фуркан Коркмаз: Нападнаха ни петима души в коридорите
“Бях сюрпризиран от неговите думи, тъй като вие може да видите и на видеото, че аз не изказвам тези неща, за които той твърди. Дори и преди обстановката да ескалира аз се ядосах на съдиите, тъй като си мислех, че съм съумял да направя чист чадър против него, а те ми отсъдиха нарушаване. Оплаках се на съдиите, а по-късно минах около него и му споделих, че това е неуместно решение. Може би той е схванал нещо друго, само че неговата реакция ме изненада. Не съм го обидил и не съм му споделил нищо неприятно. Емоциите надвиха, застанахме един против различен и обстановката ескалира. Не съм благополучен от това, което се случи. Дори и фактът, че спечелихме мача, не ме успокоява. Това са неща, които не би трябвало да се случват. Уважавам турския народен тим и всеки член на техния тим. Имаше доста напрежение върху нас и страстите надвиха.

Има доста разнообразни версии за това. Все още чакаме публично мнение. Моите съотборници просто ме последваха до съблекалнята, където си разменихме няколко думи с Коркмаз. Охраната обаче застана сред нас и даже не успяхме да стигнем до физически конфликт, тъй като имаше хора. Никой не е удрял никого. Не знам от кое място идват тези клюки. Имаше замахвания, само че никой не е потърпевш. Прочетох, че петима души са се били - няма такова нещо. Както споделих, не съм благополучен от случилото се. Ние сме експерти. В един миг всичко ескалира и се стигна до сегашната обстановка и всички тези пояснения ”, съобщи Санадзе.
 Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА Турция няма да напуща ЕвроБаскет 2022, Атаман с тежки рецензии към ФИБА
Утре от 20:00 часа Грузия се изправя против тима на България, който ще се нуждае от наложителна победа, с цел да избегне елиминация и да резервира шансове за елиминационната фаза в Берлин.

“Трябва да спечелим мача с България, с цел да се класираме напред. Всеки дуел за нас е като край. Испания загуби против нашия пряк противник в групата и в този момент напрежението пада напълно върху нас. Случилото се в срещата с Турция също добави ненужни страсти ”, показа Санадзе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР