Гардът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри ще пропусне няколко

...
Гардът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри ще пропусне няколко
Коментари Харесай

Стеф Къри аут от игра за още няколко седмици

Гардът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри ще пропусне „ няколко седмици “ заради контузия на лявото рамо, заяви журналистът на ESPN Адриан Вожнаровски. Къри получи травмата при загубата на първенците от Индиана Пейсърс със 119:125 като посетител. Той мина ядрено-магнитен резонанс в четвъртък, който удостовери отчасти разбъркване в лявото рамо.

Осемкратният участник в „ Мача на звездите “ пострада при към две оставащи минути до края на третата четвърт в опита на „ воините “ да наваксат 20-точково закъснение на почивката. Отиграването му, донесло три точки, при 4:16 до края на третата част приближи Уориърс на три точки от Пейсърс.

Но когато крилото на Индиана Джейлън Смит дриблираше в посока страничната линия, Къри се опита да го спре с лявата си ръка. Именно тогава се стигна до казуса и гардът мигновено се хвана за потърпевшото място. Впоследствие той се прибра в съблекалнята при идващия таймаут. Четирикратният първенец в Лигата приключи с 38 точки, седем битки, седем асистенции и две обири.

Загубата на Къри за дълъг интервал от време ще бъде голям удар за първенците, които сега са десети на Запад. Уориърс (14-15) са непостоянни от началото на сезона, в частност при гостуванията си, където имат едвам две победи и цели 13 загуби. Къри, настоящ притежател на наградата за Най-полезен състезател във Финалите на НБА, има приблизително по 30 точки, 6.6 битки и 6.8 асистенции за 26 мача. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР