Гардът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри няма да се

...
Гардът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри няма да се
Коментари Харесай

Стеф Къри ще бъде извън за Голдън Стейт игра още поне две седмици

Гардът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри няма да се завърне в игра през идващите две седмици, макар че от клуба обявиха, че звездата " има добър прогрес " в лекуване.

Къри получи контузия на лятото рамо по-рано този месец и в началото беше оповестено, че ще бъде отвън състава за " няколко седмици ". Гардът се травма при провалянето със 119:125 от Индиана Пейсърс в мач от Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада на 14 декември.

От управлението на четирикратния първенец отхвърлиха да уточни по-точна дата за връщането на Къри в игра, само че почитателите на отбора към този момент знаят, че той ще отсъства още две седмици.

" Стеф Къри, който претърпя сублуксация на лявото рамо на 14 декември против Индиана и пропусна последните четири мача на тима, неотдавна беше прегледан още веднъж. Прегледите демонстрираха, че той има напредък, само че ще претърпи нови проби след две седмици ", се споделя в изказване на тима.

Stephen Curry, who suffered a subluxation of his left shoulder on December 14 at Indiana and has missed the team’s last four games, was recently re-evaluated.

The re-evaluation indicated that Stephen is making good progress. He will be re-evaluated again in two weeks.
— Golden State Warriors (@warriors)
34-годишният Къри има междинни индикатори през сезона от 30.0 точки, 6,6 битки и 6,8 асистенции на мач, написа ДПА.

Уориърс завоюваха купата през предишния сезон, само че имат усложнения от началото на акцията и са записали 15 победи и 18 провали, което се случва едвам за повторно през последните 10 години.

Голдън Стейт е 14-12 с Къри в тима този сезон, само че 1-6 без него. 

Гардът, който е повторен МВП и четирикратен първенец на НБА, има междинни индикатори в кариерата си от 24,5 точки, 6,5 асистенции и 4,7 битки в 852 мача за Уориърс.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Ива Кръстева
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР