Гардът на Далас Маверикс Джей Джей Бареа може да се

...
Гардът на Далас Маверикс Джей Джей Бареа може да се
Коментари Харесай

Отбори от елита на Испания се интересуват от съотборник на Дончич

Гардът на Далас Маверикс Джей Джей Бареа може да се озове в тим от испанската Лига Ендеса. 36-годишният деец показа след отпадането на Мавс от плейофите на НБА преди дни, че е отчаян от дребното си получено игрово време в заключителната фаза на сезона и добави, че Испания постоянно е алтернатива, в случай че не успее да продължи кариерата си в НБА.

Агентът на 178-сантиметровият плеймейкър Кристиан Сантаеля призна, че към този момент са водени диалози с клубове от елита на Испания.

" В последните две седмици разговаряхме с три тима от Испания, които демонстрират интерес. Хосе няма да желае да се раздели с НБА толкоз елементарно, като към момента може да играе по 15-18 минути на най-високо равнище. Той не игра толкоз доста през миналия сезон поради това, че тимът искаше да дава късмет на по-младите играчи, само че все пак бе работлив. Мисля, че някои тимове ще му предложат едногодишна договорка, само че в най-лошия случай ще отпътува към Испания, където към този момент има заинтригувани тимове ", сподели сътрудникът.

JJ Barea on his future in the NBA:

" I still want to play basketball; I feel like I can still play basketball. I don't know exactly where. If it's going to be in Dallas, I know they want me to move to coach. If I want to play basketball, I'll have to go the other way. "
— All Things Mavs (@All_Things_Mavs) През миналия сезон Бареа, който е първенец с Далас от 2011-а, се появи в 29 дуела, записвайки приблизително по 7.7 точки, 1.8 битки и 7.7 асистенции за 15.5 минути на мач. В плейофите пуерториканецът получи единствено 5 минути в мач №4 против Клипърс, като не се появи в игра в останалите срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР