Гардът на Бостън Селтикс Маркъс Смарт заяви, че не е

...
Гардът на Бостън Селтикс Маркъс Смарт заяви, че не е
Коментари Харесай

Маркъс Смарт: Не съм мръсен играч

Гардът на Бостън Селтикс Маркъс Смарт съобщи, че не е „ замърсен състезател “ след сблъскване със Стеф Къри, при което звездата на Голдън Стейт Уориърс получи контузия.

Къри напусна дуела в Сан Франциско във втората четвърт, откакто Смарт плонжира за противоречива топка и тежестта му падна право върху левия крайник на гарда на Голдън Стейт. Най-добрият стрелец от тройката за всички времена минава ядрено-магнитен резонанс на стъпалото си след тежкото проваляне на Уориърс от Селтикс с 88:110, с цел да стане ясно какъв брой сериозна е травмата му.

Инцидентът, който провокира гневна реакция у старши треньора на „ воините “ Стив Кър, бе водеща полемика след края на срещата. Кър дефинира дейностите на Смарт като „ рискова игра “. „ Мисля, че Маркъс плонжира в коляното на Стеф и поради това реагирах по този метод. Изпитвам голямо почитание към Маркъс, той е страховит състезател и войник. Бях негов треньор на Световното състезание преди няколко лета. Разговаряхме след срещата, всичко е наред. Но помислих, че това е рискова игра и му го споделих “, разяснява някогашният състезател на Чикаго Булс и Сан Антонио Спърс.

Смарт, от своя страна, съобщи, че схваща рецензиите на Кър, само че настоя, че в никакъв случай не би наранил съзнателно собствен сътрудник на паркета. „ Кър прави това, което всеки различен треньор или човек би направил, а точно да поддържа своите играчи. Аз и Стив имаме взаимоотношения от националния тим на Съединени американски щати, тъй че той знае, че в никакъв случай не се пробвам да нараня различен баскетболист. Стана ми пъклен неприятно, уповавам се Стеф да е добре. Дори не го видях, просто плонжирах за топката и пробвах да я отиграя. Наистина се усещам зле след случилото се “.

„ Знам кой съм, съотборниците и сътрудниците ми знаят, че не съм замърсен състезател. Сигурен съм, че ще ме обвинят в това. Това си е тяхно мнение “, добави гардът на „ келтите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР