Гардът на Берое Карина Константинова засегна един от големите проблеми

...
Гардът на Берое Карина Константинова засегна един от големите проблеми
Коментари Харесай

Карина Константинова: Моята баба няма лаптоп, за да ме гледа в YouTube

Гардът на Берое Карина Константинова засегна един от огромните проблеми на женския баскетбол в България - неналичието на телевизионно лъчение. Както е известно, през днешния ден бе избран домакинът на Финалната четворка за Купата на България при дамите - зала " Триадица " в София. Целият шампионат обаче ще се предава онлайн само в YouTube канала на федерацията, като точно това подразни Константинова.

" Отново София... добре, само че за какво най-малко финалът няма да бъде предаван по малкия екран. Как да разпространяваме женския баскетбол, а и най- дребното, нямаме право на аудитория в залата... моята баба няма преносим компютър, с цел да ме гледа в YouTube ", написа баскетболистката на Берое в профила си във Фейсбук.

В полуфиналите на 9 март шампионатът ще бъде открит от конфликт сред Монтана 2003 и Славия в 16:00 ч. Миналогодишният притежател на трофея Берое пък ще излезе против другия столичен отбор в четворката – Шампион 2006 в 18:30. В сряда, 10 март са финалите за 3-то място от 16:30 и финалът за трофея – от 19:00 ч.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР