Гардът на Берое Дарин Иванов говори след тежката загуба от

...
Гардът на Берое Дарин Иванов говори след тежката загуба от
Коментари Харесай

Дарин Иванов: Не трябва да правим трагедии

Гардът на Берое Дарин Иванов приказва след тежката загуба от Левски със 74:104 в дуел от осмия кръг на НБЛ. Стрелецът приключи с 10 точки за близо 20 минути на терена, а ето какво сподели той след срещата в зала “Триадица ”:
 Левски разруши Берое Левски разруши Берое
“Това не е опрощение, само че имахме доста тежко пътешестване до Израел, където срещнахме от напълно друго равнище. Загубихме тежко, загубихме и нашия темп от самолета в залата. Мислехме си, че ще се възстановим, само че очевидно не успяхме. Отборът на Левски е в напредък. Разбира се, не се оправдаваме. Изиграхме два мача, в които не показахме нашето лице. Трябва ни време да починем един-два дни. С Балканската лига обаче влизаме мач в мач и нямаме време за тренировки. Това нарушава нашия темп. Определено Левски наподобява по много по-различен метод от предния дуел, в който ги победихме. Не споделям, че сме ги подценили, само че чаках да играем сходен мач като предходния. Не се получи несъмнено, имаме виновност всички в тима. Надявам се да си оправим играта скоро.

Не желая да върша четки на Бойко Миленков, само че аз не съм виждал треньор да се държи другарски и в това време да изисква толкоз от нас. Той умее да намира салдото. Определено имаме много запаси с Александър Тодорович. Натрупва ни се и на нас отмалялост. Не споделям, че сме остарели, само че несъмнено се натрупва отмалялост. За американците.. Обикновено те разчитат на подобен жанр игра - малко, да го кажа, по американски, само че в предходните мачове и те изглеждаха по-различен метод. Не би трябвало да вършим нещастия, имам вяра, че ще си оправим играта и ще продължим с успехите ”, съобщи Иванов.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР