Гардът Деян Карамфилов бе награден с приза за “Най-полезен играч

...
Гардът Деян Карамфилов бе награден с приза за “Най-полезен играч
Коментари Харесай

MVP Деян Карамфилов: Посвещавам наградата на себе си

Гардът Деян Карамфилов бе награден с наградата за “Най-полезен състезател ” на дуела за Суперкупата на България. Плеймейкърът записа 12 асистенции и означи 7 точки, с цел да изведе своя Рилски състезател към триумфа след триумф със 70:60 над Балкан в зала “Арена Ботевград ”.
 Рилски удържа щурма на Балкан и отбрани Суперкупата на България Рилски удържа щурма на Балкан и отбрани Суперкупата на България
“Ключът беше в това, че бяхме в по-добър темп след двете мощни срещи против тимове от Европа. Балкан имаше единствено контроли до момента. Това беше първото нещо, второто е, че на тях им липсваха двама играчи. Гардът им е много главен, а в днешно време единствено с един гард 40 минути е мъчно да се играе. Естествено, нашата нападателна игра също беше ключът. 
 Деян Карамфилов е MVP на Суперкупата Деян Карамфилов е MVP на Суперкупата
Посвещавам премията на себе си за работата през всичките тези години. Всичко в тима е наред. Все още се напасваме един към различен. С американците се разбираме, занапред опознават града и нашата просвета. С българите се познаваме от националния тим, сплотени сме и мисля, че това се видя на игрището. Ние в последните две години взимаме Купата и играем добре във ФИБА, само че тази година ще сме повече фокусирани в края на шампионата. Титлата е нещото, което най-вече липсва на Рилски ”, сподели Карамфилов.

Снимка: start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР