Гард на известна охранителна фирма е счупил ръката на клиент

...
Гард на известна охранителна фирма е счупил ръката на клиент
Коментари Харесай

Татуирана бургаска батка строши кости на...

Гард на известна охранителна компания е счупил ръката на клиент на дискотека, намираща се на пъпа на Бургас. Велико Ганев се е признал за отговорен за нанасяне на междинна телесна щета и е сключил съглашение с Районна прокуратура, написа Флагман.бг.

Бургазлията, който до този миг е неосъждан, получи пробация за случката. Охранителят ще би трябвало да се среща 2 пъти седмично с пробационен чиновник през идната една година. Освен това страната ще удържа в своя изгода и 10% от заплатата на Велико през идващите 6 месеца.

Районният съд разреши на потърпевшия И. М. да се конституира като цивилен просител по делото и почете желае му от 6 000 лева Гардът ще би трябвало да заплати към 1 500 лева на юриста на бургазлията за хонорара му по процеса.

Велико е наказан за екшън пред дискотека City Night Club, който се е разиграл на Бъдни вечер през 2017 година Случаят не е регистриран в полицейския бюлетин и става обществено достояниение едвам след решението на съда преди дни.

Охранителят признава виновността си, само че твърди, че е провокиран от клиента, който го причакал пред заведението и го заплашвал.

„ Искам единствено да кажа, че това, което споделя И.М. не е правилно. Бях самичък в заведението. Беше рано сутринта, на двадесет и трети против двадесет и четвърти декември. Исках вечерта да отивам на село и да се видя с майка ми, тъй като е почивен ден.

Помолих го да потегля, тъй като затваряме, тъй като той стоеше на масата и си беше на телефона, само че той не ме отрази. След към пет-десет минути отидох и още веднъж го помолих, че би трябвало да си тръгне, че би трябвало да се регистрира личния състав, че би трябвало да тръгне той, с цел да могат всички да си тръгнат. Той не отговори нищо, стоеше си на телефона.

След малко отново го помолих и той ме попита какво желая и дали желая да се бием. Помолих го най-учтиво, че би трябвало да затворим и да се регистрира личния състав и че поради него никой не може да си тръгне. Той също така нищо не консумираше.

Въпросният господин стана, изгледа ме за няколко секунди и потегли. Обаче като излизах от дискотеката, след пет минути си взех якето и потеглих нагоре, аз като излизам ходя по един кулоар и като излизам от коридора, той ме чакаше навръх входа и ме чакаше да отида. Аз нямаше от къде да мина.

Каза ми: “Ела в този момент ще видиш ти кой гониш”.

Аз му споделих да внимава, че ще стане някоя нелепост. Той с какво право ме чака пред заведението. Ако извади някакъв нож и ме наръга? По нощните заведения има всевъзможни хора. Той е пийнал, а аз съм си на работа. По каква причина той ме чака пред заведението? “, съобщи в съда Ганев.

Той оспорва размера на желае и счита, че сумата е мощно повишена, а пострадванията „ не са чак такива, каквито са разказани в документите “. Според експертизата потърпевшият е със междинна телесна щета, изразяваща се в строшаване на лява улна (лакътна кост) с дислокация на фрагментите, което е довело до трайно усложнение на придвижването на лявата ръка.

Ганев от много време се занимава с защита на разнообразни нощни заведения – през лятото в Слънчев бряг, а през зимата в Бургас. До момента той не е създавал проблеми и е с чисто правосъдно минало.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР