Гарантирано ще имат успешна година.Ако вашата зодия е не е

...
Гарантирано ще имат успешна година.Ако вашата зодия е не е
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще имат от всичко по МНОГО до края на 2023

Гарантирано ще имат сполучлива година.

Ако вашата зодия е не е упомената, това не значи, че сте обречени. Напротив, 2023 година ще донесе поредност от пикови моменти за всичките 12 зодии, тъй че не губете вяра.

За интервала са значими постоянно наричаните „ планети на поколенията “ Сатурн и Плутон - бавното им движение прави техните наличие и небесно „ обвързване “ още по-преобладаващи.

Сатурн носи конструкция и дисциплинираност, само че Плутон унищожава и трансформира. Както постоянно, има светли и тъмни страни, с които да работите, тъй че изборът да останете смирени и с отворено сърце е основен. В края на краищата, това всеобщо повишение на равнището се случва за нас. Но е реалност, че пътуването на Сатурн през Риби (за идващите две години) евентуално ще ви провокира, дисциплинира и ще ви помогне да превърнете фантазията си в действителност. Фантазиите ще бъдат отсрочени за известно време, само че знайте, че това е за ваше положително. Плутон във Водолей, въпреки това, може да се усеща като доста постепенно създаване, защото ще пътува през този имобилен въздушен знак до 2043 година Така или другояче, наличието на тази сила ще сложи акцент върху тъмната страна на публичните каузи и злоупотребата с власт, която се случва в обществените структури.

На 16 май Юпитер – планетата на експанзията, просперитета и опциите – ще навлезе в чувствения Телец за първи път от 2012 година Това е мястото, където оптимизмът, експанзията и идеалистичната природа на Юпитер се сливат с практичността, постоянството и стабилността на Телеца. Звучи спорно, само че няма да има неотложно задоволство, когато желаете да изградите нещо солидно и продължително. Въпреки това, има възможност да преживеете късметлийски пробив. Между другото, същото важи и за Овена за огромна част от 2023 година

Ако вашият безоблачен и/или изгряващ знак инцидентно попадат измежду някоя от зодиите в галерията ни, вижте за какво нещата ще наподобяват добре за вас през 2023 година:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР