Гарантирана е втората доза за ваксинираната с първа, са

...
Гарантирана е втората доза за ваксинираната с първа,  са
Коментари Харесай

Проф. Габровски: Антиваксърството е бизнес, което подлага обществото на риск

" Гарантирана е втората доза за имунизираната с първа, " " са подсигурени, чакат се единствено дозите на новите ваксини ". Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS проф. доктор Николай Габровски, заместник-директор на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ".
Лекарят показа, че е имало желания от хората от зелените коридори за типа ваксина, само че имунизациите са със сходна успеваемост и може да се каже, че положителната ваксина е поставената ваксина. " Съхранението на част от имунизациите е много мъчно, само че към този момент целият развой е отработен ", добави още специалистът.
 Проф. Габровски: Това, което в тази рецесия се обостри, е войнстващото незнание и незначителност Проф. Габровски: Това, което в тази рецесия се обостри, е войнстващото незнание и незначителност
" Здравеопазването постоянно е на ръба – сред живота и гибелта, ние сме на ръба и се мъчим да създадем всичко допустимо, с цел да остана...
" Опитахме да създадем записвания на хората, които да се имунизират, само че доста от тях не съблюдават часове или изобщо не идват, по тази причина се отказахме от този вид ", изясни проф. Габровски. За него антиваксърство е бизнес, което подлага обществото на риск.
" Втората ваксина може да се постави няколко дни по-късно от предписаното и това няма да повлияе на успеваемостта й. При всички ваксини има недоволства, които са свързани с реакция на организма към непознатото вещество, а не странична реакция към самия медикамент ", безапелационен бе проф. Габровски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР