Гарантирал съм, че ще положа всички усилия да има правителство,

...
Гарантирал съм, че ще положа всички усилия да има правителство,
Коментари Харесай

Бойко: Единственото, което трайно нараства, е външният дълг и дефицитът

Гарантирал съм, че ще положа всички старания да има държавно управление, тъй като в Брюксел България рискува страната, отсече той
" Чува се, че ще има следствие по Възродителния развой. Трябва да се чуе какво са правили сътрудниците на Държавна сигурност в Дулово. Внуците на тази върхушка ръководят София. Внукът на ген. Л. Терзиев е кмет на София. Върнаха се със страшна мощ и въобще не желая да спорим кое Движение за права и свободи е по-добро и кое е по-лошо. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ по време на предизборна среща в Дулово. 

" Политическите ми съперници по едно време ме назоваха " кафеджия ", че съм правил кафе на Ердоган. Но дружно с него и с помощта на него изнесохме центъра за незаконни мигранти на територията на Турция, а не в България ", напомни той. 

Борисов посочи, че това решение е било взето дружно с Европейски Съюз и тогава в България се е отчитала нулева незаконна миграция. 

" Шенген не съществува, тъй като Шолц постави инспекция на всички граници. Австрия го направиха. Големият проблем ще бъде, че ще стартират да връщат мигранти, тъй като са минали отсам. Затова пазех границата и дружбата с Ердоган беше толкоз скъпа и значима ", изясни водачът на ГЕРБ. 

" Единственото, което трайно нараства, е външният дълг и недостига. 18 милиарда недостиг и дупка в бюджета. Както и да се бием в тези избори, постоянно желая да знаете, че тези хора са наши политически съперници, а не врагове. Те са българи и по-късно би трябвало да живеем с тях. Гарантирал съм, че ще положа всички старания да има държавно управление, тъй като в Брюксел България рискува страната ", отсече той. 

Борисов напомни, че по време на ръководството на ГЕРБ при коронавирус пандемията България е била със относително леки ограничения - първа е отваряла и последна е затваряла. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР