Ганайският защитник на ПАОК Абдул Рахман Баба е колабирал по

...
Ганайският защитник на ПАОК Абдул Рахман Баба е колабирал по
Коментари Харесай

Съотборник на Десподов в ПАОК колабира

Ганайският бранител на ПАОК Абдул Рахман Баба е колабирал по време на полуфиналния мач за Купата на Гърция против Панатинайкос. Това оповестява Ajansspor.

В края на второто продължение Баба удари главата си при конфликт със противник и падна на терена, губейки схващане. След това лекарите изтичаха на терена и оказаха нужната помощ на играча. Впоследствие Баба пристигна в схващане и беше откаран в болница.

Иначе ПАОК, в който играе българският национал, отпадна от шампионата. Тимът от Солун доближи до триумф с 2:1 след продължения като посетител на Панатинайкос, само че загуби с 4:5 след осъществяване на дузпи. В първия мач преди седмица Десподов и компания изгубиха с 0:1.

Българинът направи асистенция за втория гол на гостите в 105-ата минута, дело на Томаш Кедзиора. Зелените от Атина се добраха до дузпи в 129-ата минута след гол на Димитриос Лимниос.

Капитанът на българския народен тим имаше късмет да класира черно-белите на край, само че пропусна петата дузпа. Нидерландецът Барт Шенкевелд осъществя деветия удар от бялата точка за столичани, до момента в който Мбвана Самата беше неакуратен за ПАОК и по този начин Панатинайкос ще играе за трофея.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР