Гана все още има шансове да убеди английския нападател Калъм

...
Гана все още има шансове да убеди английския нападател Калъм
Коментари Харесай

Гана може и да навие Хъдсън-Одой за Мондиал 2022

Гана към момента има шансове да убеди британския нападател Калъм Хъдсън-Одой да смени интернационалната си принадлежност и да заиграе за африканския тим на Световното състезание в Катар тази година, обявиха източници на “Ройтерс ”. Нападателят на АрсеналЕдуард Нкетия, различен роден в Англия футболист с ганайски генезис, сигурно няма да бъде в състава на " черните звезди ", е разкрил източникът, непосредствен до договарянията.

" Той (Нкетия) не се е съгласил, само че Хъдсън-Одой може и да бъде прибавен към състава ", е споделил индивидът, поискал анонимност. Бившият британски юношески национал Тарик Лампти и някогашният испански национал Иняки Уилямс също влизат проектите на ганайския отбор за финалите в Катар през ноември и декември, като и двамата дебютираха в другарски срещи през предишния месец.

" Черните звезди " са в група H на Мондиал 2022 и ще играят против Португалия, Южна Корея и Уругвай. 21-годишният Хъдсън-Одой сега е чартърен от Челси в Байер (Леверкузен) в Бундеслигата. Нападателят има 3 мача с екипа на Англия, откакто мина през юношеските и младежкия народен тим на страната.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР