Гъмзата и жена му Юлиана се ширят в огромен палат,

...
Гъмзата и жена му Юлиана се ширят в огромен палат,
Коментари Харесай

Гъмзата се шири в палат за половин милион

 Гъмзата и жена му Юлиана се ширят в голям дворец, на който биха завидели и някои от депутатите ни.

Покоите на Гъмзата се намират в квартал Горна баня, който е последните години е желан от баровците, тъй като не е надалеч от центъра на столицата и в това време е умерено и безшумно.

Имотът е платен от Йордан Йончев преди повече от пет години. Почти незабавно той стартира огромен градеж на къщата си. Строителните действия не престават две години до момента в който най-после всичко е изпипано до последния подробност и музикантът и фамилията му се нанасят в новия си дом, написа " Галерия ". 

подред осведомени къщата е с разгърната повърхност над 500 кв. м. и е на няколко етажа. Към нея има и огромен двор, самостоятелен с най-различни кътове за спорт и занимания. Фасадата е в бяло и сиво, а интериорът е в съвременен жанр като някои от стените и плотовете са облицовани с камък. Според специалисти пазарната цена на парцела е 250 хиляди евро поради положителното разположение и огромна повърхност. 

Тромпетистът и половинката му - балерината от Магаданс, имат двама синове и всеки от тях се шири в лична стая, обзаведена по негов усет. Васил и Емил са най-щастливи от обстоятелството, че имат голям двор, където да играят. Баща им е обезпечил дребна футболна врата, както и баскетболен панер. Къщата разполага с красива веранда и няколко балкона, само че най-голямата горделивост на Гъмзата е голямата тераса на един от етажите, от която се открива невероятна панорама към София. 

В парцела има още парна баня и сауна, на които тромпетистът се любува дружно с жена си Юлиана.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР