Гамата на Ford Mustang Mach-E GT за 2024 г. ще

...
Гамата на Ford Mustang Mach-E GT за 2024 г. ще
Коментари Харесай

2024 Ford Mustang Mach-E GT в бронз и увеличена производителност

Гамата на Ford Mustang Mach-E GT за 2024 година ще стане още по-голяма. Това е по този начин, тъй като Ford прибавя нов образен пакет от варианти, извънреден за високоефективната версия на електрическия кросоувър. Наречен пакет Bronze Appearance, спомагателните екстри вършат тъкмо това, което подсказва името, и трансформират някои от акцентните цветове на автомобила.

Пакетът трансформира цвета на предната решетка на кросоувъра на бронзов, прибавя 20-инчови алуминиеви джанти с цвят " Sinister Bronze " и включва външни емблеми в същия цвят. В комбиниране със зелената багра Eruption Green на фотосите на Ford бронзовите детайли наподобяват много красиви. Пакетът " Бронз " може да се комбинира единствено с три екстериорни цвята: Shadow Black, Star White Metallic Tri-Coast и Eruption Green.

 width=

В допълнение към измененията във външния тип, Ford също по този начин се закани да предложи опционално повишение на продуктивността в композиция с пакета Bronze. Подробностите са нищожни, само че съгласно производителя спомагателното усъвършенстване ще направи бронзовата версия най-бързата версия на Mach-E досега. В настоящия си тип Mach-E GT Performance с 480 к.с. не е никакъв проблем. По време на нашите проби ускорихме до 60 мили/ч единствено за 3,7 секунди, само че Ford дава обещание, че този ъпгрейд ще го накара да форсира още по-бързо.

Поръчките за Mach-E 2024 ще стартират по-късно тази зима, а началната цена на Mach-E GT AWD с акумулаторна батерия с продължен пробег и пакет Bronze Appearance е 62 885 USD. Неуточненият ъпгрейд на представянето ще коства в допълнение, само че ще би трябвало да изчакаме, с цел да получим повече детайлности за това какво включва той.

 width=

Източник: caranddriver
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР