Галя Пенева, по-известна като Гала намекна, че е решила да

...
Галя Пенева, по-известна като Гала намекна, че е решила да
Коментари Харесай

Гала „изкара метлата“: Гони хора от предаването наред


Галя Пенева, по-известна като Гала загатна, че е решила да се отърве от панелистите в предаването. От години се носи слухът, че тя има проблеми с тях и избира ги разкара.

В последното предаване „ На кафе “ през миналата година Гала разгласи, че те карат последното си присъединяване в този сезон на шоуто. Все още не е ясно дали е просто груба смешка или е истина.

При гостуването на актрисата Здрава Каменова на 30-ти декември панелистите се бяха наредили до масата им, като пред всеки имаше пиво. Актрисата реши да се пошегува с тях, като им каже, че все едно са на празненство на финансисти. Тя евентуално се опита им създали комплимент за празничните тоалети, само че Гала употребява момента и с необятна усмивка на уста показа, че това им е последното присъединяване и ги съпостави с пенсионерско празненство.

Зрителите по този начин и не схванаха дали изреченото бе нелепа първосигнална смешка или желанията на русокосата водеща са съществени.

Единствено на коментарът й реагира Кристина Патрашкова, която сподели „ няма такива неща, наздраве “, при което Дарин Ангелов отвърна, че има присъединяване по-късно и няма по какъв начин да поддържа тоста. Останалите не реагираха по никакъв метод на изказванието на Гала.

Източник: blitz.bg





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР