Галя от разпадналия се дует "Каризма" е изчезнала безследно от

...
Галя от разпадналия се дует "Каризма" е изчезнала безследно от
Коментари Харесай

Тежка депресия сгащи Галка от Каризма

Галя от разпадналия се дует "Каризма " е изчезнала безследно от близо три месеца. Певицата, която взе участие в предния сезон на "Като две капки вода " беше извънредно дейна в обществените мрежи, само че с днешна дата като че ли е потънала вдън земя.

Екс-дуетната половинка на Миро за последно приказва пред почитателите си за житейска философия и прекосяването й на "по-дълбоко равнище ", като предлага "Непоетият път " на Робърт Фрост. От кулинарните й постове, които правеше нормално няма и диря. Знае се единствено, че изпълнителката не е в Бългърия, а в Англия, където живееше и преди изявата в "Капките ". Запознати настояват, че тя се е опитвала да се завърне на родна почва за непрекъснато, само че е видяла, че няма да го бъде и отново си е хванала пътя на бежанец.

Каква е повода обаче да спре със обществената си активност е цялостна мистерия. Някои считат, че ямболийката е изпаднала в нова тежка меланхолия. Такава е имала и по време на интервала, когато с Миро Костадинов завършиха връзките си като музикален дует и близки другари. Двамата реализатори дълги години не си говореха след разпадането на "Каризма ", а соловата кариера на Миро я подтискала поради носталгията към сполучливите им години като дуо. Галка Малка за жалост не съумя да се котира като независим актьор и по тази причина бързо се откри в Англия. Тогава тя също изчезна безследно от полезрението ни, дори се заприказва, че е работила като гардеробиерка в нощен клуб в Лондон.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР