Галя от покойния дует Каризма се е разделила с приятеля

...
Галя от покойния дует Каризма се е разделила с приятеля
Коментари Харесай

Галя от „Каризма” се раздели чернокожия музикант Роб, от когото се говореше, че чака дете: Нашенката си търси ново гадже в Лондон

Галя от починалия дует „ Каризма ” се е разделила с приятеля си – чернокожия музикант Роб. Тъжната вест показа пред Lupa.bg земляк с бизнес в Лондон.
41-годишната Галя Курдова към този момент не дели един покрив с британеца, от който сякаш очакваше бебе, безапелационен е източникът ни. „ Двамата към този момент не са дружно, не е ясна повода за раздялата, само че Галка изтри множеството фотоси с Роб. В профила си в инстаграм е оставила единствено една отпреди година. В момента хубавицата към този момент се оглежда за нов ухажор ”, явен бе читателят ни.
Проверката ни удостовери, че хубавицата е оставила един-единствен кадър в компанията на чернокожия островитянин, всички други снимки са изтрити.
Тъжната вест идва на фона на скорошни изявления, че Галка и Роб чакат бебе.

Двамата се срещнали около общия си интерес – музиката. Англичанинът бил барабанист, а Галка в първите години от живота си на Острова се изявявала като певица по пиано питейните заведения в Лондон.

Макар и на 41, хубавицата има още какво да покаже

Това е единствената фотография с Роб, останала в профила на Галка

По-късно обаче родената в Сургут, Русия певица се отхвърли от музикалната кариера, създавайки уебсайт за кетъринг, който се оказал много рентабилен.

Певицата натрупа известност и доверие измежду висшите кръгове в метрополиса, като отзивите от компанията й са повече от позитивни, научи HotArena.
Под крилото на някогашната вокална партньорка на Миро са няколко десетки младежи, на които тя урежда професионално развиване в областта на обслужващия личен състав, който постоянно е бил на респект в аристократичните британски среди.
От барманите, сервитьорите и готвачите, за които дава отговор Галина, се употребяват едни от най-мощните компании и частни клубове в Лондонското Сити, които избират проведените празненства в стеснен, само че сигурен кръг.

Нашата отговорност е деликатно да сортираме и образоваме най-хубавите чиновници за вашите приказни събития – да ги въодушевяваме, мотивираме и подхранваме, тъй че те да са изцяло готови с всичко належащо, с цел да обезпечат извънредно преживяване и положително въодушевление на вашите скъпи посетители “, е част от визитката, с която се показва компанията на Галка. Певицата споделя убеждението си, че единствено щастливи и удовлетворени хора могат да оферират качествена услуга. Това се удостоверява и от нейното отношение към новия й живот. Години наред откогато певицата напусна сцената, „ Каризма “ и България, се мъчеше да си стъпи на краката в анонимния Лондон. От нейни близки излиза наяве, че Галя минава през куп компликации, работи целодневни смени без отмора, с цел да изучи занаята от вътрешната страна и напълно, написа „ България Днес “.
Инфо: лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР