Галя Манова, по-известна като Галя от балет „Сатен“, е една

Галя Манова, по-известна като Галя от балет „Сатен“, е една ...

Зашеметяваща е: Любимка на Слави победи времето СНИМКИ


Галя Манова, по-известна като Галя от балет „Сатен“, е една от най-запомнящите си балерини, танцували за Слави Трифонов, пише show.bg. Преди да изтегли балета си от шоуто му и да продължи сама, тя бе спрягана и за негова любовница.

Смуглата красавица е смятана за една от първите любови на Дългия, макар че публично никога не са признавали за афера. След като се отдели, тя опита да продължи с участията на балета, но самостоятелно формацията не издържа дълго.

Впоследствие Галка започна да се изявява като дизайнер. Собствената й марка дрехи обаче не успя да пробие добре на пазара и според запознати танцьорката и до днес се опитва да продаде залежалата си стока.Има дъщеричка на име Кари от дългогодишния си приятел.И макар да не танцува модерен балет, Галка не е занемарила формата си, дори напротив – изглежда още по-зашеметяващо. Балерината видимо се грижи за тялото си и спортува пълноценно.Освен това, тя вече не е брюнетка, а премина в отбора на блондинките. В лице Галя изглежда доста по-различно, тъй като е доста отслабнала. Устните, които навремето пластичен хирург обезобрази обаче, си остават същите…


Източник: marica.bg