Галя Манова, по-известна като Галя от балет „Сатен“, е една

...
Галя Манова, по-известна като Галя от балет „Сатен“, е една
Коментари Харесай

Зашеметяваща е: Любимка на Слави победи времето СНИМКИ

Галя Манова, по-известна като Галя от балет „ Сатен “, е една от най-запомнящите си балерини, танцували за Слави Трифонов, написа show.bg. Преди да изтегли балета си от шоуто му и да продължи сама, тя бе спрягана и за негова държанка.

Смуглата хубавица е считана за една от първите любови на Дългия, въпреки че обществено в никакъв случай не са признавали за спекулация. След като се отдели, тя опита да продължи с участията на балета, само че независимо групировката не устоя дълго.

Впоследствие Галка стартира да се изявява като дизайнер. Собствената й марка облекла обаче не съумя да пробие добре на пазара и съгласно осведомени танцьорката и до през днешния ден се пробва да продаде залежалата си стока.



Има дъщеричка на име Кари от дългогодишния си другар.



И въпреки да не танцува съвременен балет, Галка не е занемарила формата си, даже в противен случай – наподобява още по-зашеметяващо. Балерината очевидно се грижи за тялото си и спортува пълноценно.



Освен това, тя към този момент не е брюнетка, а мина в тима на русокоските. В лице Галя наподобява много по-различно, защото е много отслабнала. Устните, които преди време еластичен хирург обезобрази обаче, си остават същите…

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР