Галя Кондева преди години е била в НЗОК, и сега

...
Галя Кондева преди години е била в НЗОК, и сега
Коментари Харесай

Методи Лалов: Пирогов и здравеопазването са обзети от СПИН - Синдром на придобита институционална недостатъчност

Галя Кондева преди години е била в НЗОК, и в този момент е била началник на Болницата за интензивно лекуване на хематологични болести, била е и в частната сфера дълго време, само че и дълго време в НЗОК. Някога е приела “на гости” ГДБОП, имало е кавги, имало е следствия по отношение на медикаменти. В последна сметка не е упрекната, не е ясно какво се е случило - в България в никакъв случай не е ясно поради СПИН-а, който е обхванал “Пирогов” и опазването на здравето. Синдром на добита институционална непълнота. Това е новият СПИН. Това съобщи в предаването " ЕвроДикоф " по " Евроком " Методи Лалов, някогашен арбитър, ръководител на СРС, общински консултант в СОС през мандат 2019-2023 година

Лалов разяснява информацията, че новият длъжностен министър на опазването на здравето Галя Кондева през днешния ден е отменила уволнението на безобразния шеф на УМБАЛСМ " Н.И Пирогов " Валентин Димитров.

Но тази жена очевидно е поставена там, с цел да извърши тази поръчка и какво - поръчка за какво? Защото Валентин Димитров шиканираше, бавеше правосъдния развой, не внесе такса от 15 лева при заплата близо 10 000 лева месечно. Ротацията се забави, само че пък Валентин Димитров задоволително доста забави процеса. Съдът сподели своята тотална беззащитност. Съдията Румяна Спасова от Софийски градски съд - тотално педантизъм и беззащитност при импортирана такса. Дано да е удовлетворена от изхода на делото.

Бившият ръководител на СРС напомни медийна изява на министър Кондева в ефира на " Евроком ":

" Тази жена Галя Кондева участваше във кино лентата на Валя Ахчиева за нарушаванията в “Пирогов”, които бяха открити във връзка със гибелта на Даная. Много благо говореше, изглеждаше като да е на страната на законността, не на нечия страна. И виждаме на чия страна е. ", сподели Лалов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР