Галя е името на жената, която е споделила този прост,

...
Галя е името на жената, която е споделила този прост,
Коментари Харесай

Чесновата Вода На Галя Пази От Инсулт И Варди От Още Куп Страшни Болести!

Галя е името на дамата, която е споделила този елементарен, елементарен и ефикасен метод за лекуване на доста болести. Както знаете, обществените медии имат способността вирусно да разнасят всевъзможни вести, в това число и рецепта за битка с вирусите. Затова дано разберем малко повече за рецептата на рускинята Галя, която първа разгласява във фейсбук инструкциите за изработката на чеснова вода.

Само 2 скилидки от този натурален антибиотик, поставени в чаша топла вода, могат да ви спасят от цялостен ​​куп заболявания. Нека не задълбаваме прекомерно доста върху това чия е рецептата. Най-добре ще е да ви я кажем, както да поговорим за това по какъв начин тъкмо и защо тъкмо оказва помощ, написа lekuva.net.

Чеснова вода – елементарен и наличен метод да преборите доста заболявания

Ето по какъв начин вярно да приготвяте чесновата вода, при какви болести би трябвало да се взима, както и в кои случаи е по-добре да не употребявате тази рецепта.

СЪСТАВКИТЕ:

2-3 скилидки чесън
3 филийки свеж лимон
1 чаена лъжичка зехтин
1 чаша топла вода

ПОДГОТОВКА:

1. Обелете скилидките чесън и ги нарежете на дребни късчета.

2. Сложете нарязания чесън в подобаващ съд. Добавете няколкото части лимон и зехтина.

3. Нека сместа ври в продължение на 15 минути. Прецедете и незабавно използвайте.

Възниква въпросът: за какво чесновата вода съдържа тъкмо тези артикули?

Чесънът e един от най-хубавите антимикробни сътрудници. Tой дейно почиства кръвоносните съдове, стомаха и изхвърля паразитите от тялото.

Лимонът подхранва организма с витамини, добре разтваря токсините, подтиква изгарянето на мазнините, усъвършенства тена.

Високото наличие на калий в лимона укрепва сърцето, удобно визира работата на мозъка и нервната система. Страхотно е потреблението на лимон за храносмилателната система. Употребата му усъвършенства работата на черния дроб, подтиква производството на ензими и също по този начин разрежда жлъчката.

При постоянна приложимост на чесновата вода, рискът от сърдечни болести, инфаркт и инсулт понижава. Това естествено лекарство оказва помощ за разреждане на кръвта, предотвратява образуването на кръвни съсиреци. Чесънът намалява кръвното налягане и възстановява равнищата на холестерола.

Ползите за здравето от ежедневната консумация на чеснова вода също по този начин включват: нараснала резистентност към инфекции, понижена болежка в ставите, удобно въздействие върху черния дроб и бъбреците, написа econet.ru.

Не се предлага чесновата вода да се пие всеки ден. Два пъти в седмицата, в продължение на най-малко 6-7 месеца, е изцяло задоволително.

Най-добре е да приемате чесновата вода заран 30 минути преди закуска. Ако са ви изписани разреждащи кръвта или медикаменти, които понижават кръвното налягане, консултирайте се с доктор, преди да решите да ползвате чесновата вода.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР