Галина и Владимир окончателно се разделиха с романтичната надпревара Галина

...
Галина и Владимир окончателно се разделиха с романтичната надпревара Галина
Коментари Харесай

Един за друг нагласено! Бутат напред Иван и Сани

Галина и Владимир дефинитивно се разделиха с сантименталната конкуренция

Галина и Владимир дефинитивно се разделиха с сантименталната конкуренция „ Един за различен “. Двойката, която тази седмица получи втори късмет и влезе още веднъж във вилата на любовта, не съумя да се оправи с провокациите и отпадна от надпреварата. Семейството с три деца се изправи на елиминация против Александрина и Иван. Галя и Вовата обаче получиха единствено две обятия и трябваше да се сбогуват с останалите участници в предаването. Тандемното тестване тази седмица разкри какви са същинските връзки сред двойките в играта. Зрителите обаче са безапелационни, че продуцентите преднамерено бутат напред Иван и Сани, макар неубедителното показване на мъжа, написа Hotnews.bg.

" Ванката и Саня до по кое време ще ги бутат? Една игра не са изиграли като хората и все са на елиминации ", чуди се фен. " Шоуто става гадно с това побутване на нищо не можещите Сани и Иван! ", счита различен.

Те влязоха в ролята на пионки, които трябваше да се придвижват по поле, разчитайки както на личния си шанс, по този начин и на помощ от другар. С поддръжката на околните до тях, Радина и Петър завоюваха надпреварата и станаха „ Супердвойка на седмицата “. Двамата прибавиха към фамилния им бюджет финансов бонус от 6000 лева и получиха задачата да изпратят още две двойки на борба за избавление. Така с изключение на тях, единствената друга двойка, която бе избавена, станаха техните другари Виктория и Явор.

Шест двойки се впуснаха в борба за избавление, която ревизира до каква степен добре се оправят сътрудниците с домакинските обвързване под стрес. Участниците, облечени в обща пижама, трябваше да сменят чаршафи и калъфки на спалня, без да слизат от нея и употребявайки единствено една от ръцете си. За втора поредна седмица най-хубаво показване и отличен синхрон демонстрираха Димана и Христо. Най-бавни пък бяха Александрина и Иван, на които тестването се стори съвсем невероятно за осъществяване. Наказание от 30 секунди предопредели втората двойка в елиминацията да бъдат Галина и Владимир. Дамите ще се трансфорат в Лара Крофт в идващото самостоятелно тестване на „ Един за различен “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР