Галин продължава да обърква някои от феновете си, а слухове

...
Галин продължава да обърква някои от феновете си, а слухове
Коментари Харесай

Какво се случва? Галин снима секси танц на пилон, но на... друг мъж

Галин продължава да обърква някои от почитателите си, а клюки за неговата половост обикалят нета. Преди време даже се появиха фотоси от ваучър, за които се твърдеше, че на тях е фолк звездата в обятията на различен мъж. После пък " изплува " порно клипче, за което също се приказва, че основен участник е Галин, който прави див секс с жена.

Сега звездата пусна сторита в Instagram, на които се забавлява с група момчета. Купонджиите са отишли на планина и карат ски, само че по-късно са се раздали на макс в нощен клуб. На едно от сторитата Галин е снимал в детайли танцувалните умения на един от околните си приятели – Логан. Георги Вълков, както е същинското име на Логан, има танцьорски гений и би впечатлил всяка мацка, само че явно и Галин.

Виж още: Нова чалга птичка на небосклона! Коя е Габриела, новата на Меди?

 Instagram

Ние сме сигурни, че артистът просто се забавлява на макс и се радва другарски на Логан. Ето за какво не може да става и дума за освен това. Последва и друго стори, на което непозната мацка също се раздава крепко на пилона.

Иначе Галин неотдавна загатна, че не е самичък, само че по този начин и не удостовери за сериозна връзка с различен човек. Любовта обаче едва ли ще избави Галин от конкуренцията, която се оформя. Става въпрос за новия лейбъл на Меди MegaStar, който ще конкурира Alpha Music на добричлията. 

Виж още: " Купи си пемза, грозно е ": Андреа се опита да е секси, само че сподели неприятна хигиена

Изображение: https://www.instagram.com/galin_music/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР