Галин определено удари в десятката със своите попълнения в лейбъла

...
Галин определено удари в десятката със своите попълнения в лейбъла
Коментари Харесай

Истината излезе наяве! Има ли драма между Десита и новите кукли на Алфа?

Галин несъмнено удари в десятката със своите попълнения в лейбъла си Alpha Music. Адам, Десита, Лидия и Симона несъмнено са едни от най-талантливите млади реализатори у нас и тъкмо по тази причина сега всички са безусловно вманиачени и в тях, и в осъществяванията им. 

Виж още: Край на мистерията! Крисия избра нова специалност, ето с какво се захвана

Oт месец ноември всички тези звезди имат нови попълнения в огромното си семейство. " Скъпи другари, горди сме да ви представим нашата нова алфа - Ивайла. Едно извънредно, младо и надарено момиче. Добре пристигнала в фамилията на Алфа Мюзик ", написаха в страницата на лейбъла за топло посрещане. В профила си младото момиче към този момент има съвсем 13 хиляди почитатели, само че още доста самун има, до момента в който стигне колежките си.

Преди броени в Instagram профила на лейбъла се появи фотография на още ново попълнение с думите: " Скъпи другари, пристигна моментът да ви представим другата нова звезда ана Алфа Мюзик - Мирела. Добре пристигнала в фамилията ни, надарено момиче! ". И да не си помислите, че това е Мирелаа от " Игри на волята ", която също се бори за място в фамилията на Галин. Новото изобретение е друга млада и доста надарена, която несъмнено се слива с останалите девойки - в действителност много наподобява на тях.

Виж още: Уют в родния дом: Елица от Игрите крие голямо ранчо във Варненско село

За всички почитатели беше извънредно любопитно в какви връзки са всички тези младежи - въпреки всичко колкото повече конкуренция, толкоз повече и хейт има в този поминък - нали по този начин? Е, Десита реши още първоначално да постави завършек на всички отрицателни клюки. В стори тя показа мнението си за новите девойки: " Сладки и надарени. Желая им доста триумф! ". С неспокойствие чакаме и те да избухнат с топ шлагери през новата година.

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР