Галин Иванов гостува в Актуално студио Дерби. Националът говори за

...
Галин Иванов гостува в Актуално студио Дерби. Националът говори за
Коментари Харесай

Галин Иванов: Можем да победим Унгария

Галин Иванов гостува в Актуално студио " Дерби ". Националът приказва за опита си в унгарския футбол, преди баража сред България и Унгария за Евро 2020.

" Славия е единственият тим, който не падна от Лудогорец и в двата мача. Славия се показа добре като посетител и през първия полусезон, а в този момент се представяме добре и като хазаин. Виждате, че нещата могат да се случват единствено с български футболисти. Петима юноши играят. Мисля, че това е пътят, който България би трябвало да следва. Трябва да се разчита повече на български футболисти. Славия сподели, че се случват нещата. И Ботев имаха трима-четирима юноши и се показват добре. Няма какво да разясняваме положението на терена в този мач. Спокойствие във футбола не може да има. Винаги има напрежение, само че никой не ни е опрял ножа в гърлото. Президентът влезе в съблекалнята и сподели да се забавляваме.
 Галин Иванов: Разбира се, че осъзнаваме за какво сме тук
Галин Иванов: Разбира се, че осъзнаваме за какво сме тук

" Колективът е най-съществен "

В Унгария играят много чужденци, само че там те са по-качествени от чужденците, които идват в България. Местните футболисти играят в Бундеслигата, играят в Швейцария. Залагат повече на силов футбол, само че мисля, че имаме качества да ги победим. Все отново играем и на наш терен. Ще бъде тежък мач. Просто би трябвало да излезем и да дадем всичко от себе си. Това са два мача, с които можем да отидем на Европейско състезание.
 В Унгария се чудят ще има ли почитатели на баража с България за Евро 2020
В Унгария се чудят ще има ли почитатели на баража с България за Евро 2020

България би трябвало да одобри Унгария на Националния стадион " Васил Левски " на 26.03

Знам, че Унгария има добър колектив. Не мога да кажа дали равнището на тяхното състезание е по-високо, само че терените им са по-добри. След мач в България излизаме като диви свине. В Унгария имат положителни бази и треньори. Терените са прелестни за футбол ", сподели Иванов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР