Галеви не бяха на по-ниско ниво от Къро и Таки.

...
Галеви не бяха на по-ниско ниво от Къро и Таки.
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Имаше период, в който Галеви бяха официално назначени в ГДБОП

Галеви не бяха на по-ниско равнище от Къро и Таки. Във времето те са имали контакти с тях. Имаше интервал, в който Галеви бяха публично назначени в ГДБОП на база на оценки, че ще бъдат потребни в работата в оня сложен интервал. Това сподели за бТВ криминалистът Ботьо Ботев, някогашен началник на отдел „ Убийства “ в Министерство на вътрешните работи, като добави, че двамата са разполагали с потребна за българските служби информация. Към момента няма оперативни данни Пламен Галев да е в България.

„ Има един факт. Починал е човек. Установено е, че Ангел Христов е умрял в България. Никой не дава обстоятелства или условия по кое време е дошъл в България и по какъв начин е станало това “, уточни той.

 „ Познавам прекомерно добре братя Галеви. За тях не е проблем през граница или по различен метод да влязат в България. Имат извънредно въздействие в района. Хората ги боготворят.

В региона на Дупница направиха прекомерно доста за хората и общината. Никакъв проблем не е прекосяването на границата. Проблемът е различен. При гибелта на Ангел Христов има неща, които будят форма на размисъл “, добави Ботев.

 „ Познавам въпросните от времето, когато бяха барети. Напускането им беше след фрапиращ проблем. Напуснаха с доста огромна група. Установявайки се проведено в региона на Дупница, те подходиха по друг метод. Отнасяха се благосклонно във връзка с всевъзможни проблеми. Ако идете в Дупница и питате за тях, хората няма да ви кажат нещо неприятно “, безапелационен е криминалистът.

 „ Работил съм с тях по два случая. Единият беше за въоръжени грабежи от бандитска група сегашни и някогашни служители на реда. Бяха направили ликвидиране при обир. Бяха изнесли доста оръжия от складовете на дирекцията. Случаят беше рисков, тъй като хората продължаваха да работят. Мога да кажа, че в с помощта на това, че познавах Галеви, аз потърсих връзка с тях и в региона на Кюстендил и Дупница помогнаха за постигане на причинители “, изясни Ботьо Ботев.

Според него братя Галеви не са получавали застъпничество по полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР