Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5открива изложба на Никол Андонова

...
Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5открива изложба на Никол Андонова
Коментари Харесай

Изложба Новата класика на НИКИОТО в Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5

Галерия Vivacom Art Hall Оборище 5открива галерия на Никол Андонова - Никиото (Nikyoto) на 10 май 2022 година от19:09 ч. в Салонната зала на Галерията ище продължи до 17 май 2022 година /вкл./Изложбата ще показа на българската аудитория 15 броя картини и статуи на авторката.

Основно ентусиазъм за Никол е придвижването. “Ние сме родени да се движим. Във всяко едно отношение. Именно по тази причина считам, че картините ми живеят, тъй като излъчват придвижване. Любимата ми част е съчетанието на цветовете и избора на техника. Пристрастена съм към психологическия риск, който е част от незнанието, тъй като смолата не се ангажира да извърши първичните планове на актьор,тоест също като мен не приема съответни граници! “, споделя художничката.

Всеки човек възприема изкуството по собствен личен, самостоятелен, метод, както самата тя споделя: “Единственото значимо желание за мен е да събудя страст във всеки, който се допре до част от моето изкуство.”

Никол Андонова - NIKYOTO e едно от настоящите имена на актуалната българска арт сцена. Началото на нейния креативен път е 2015 год., когато стартира да основава цифрови сюрреалистични портретни картини, свързващи мечтани светове с действителността. Със своето ексцентрично творчество и извънреден самостоятелен почерк продължава своето развиване с хипнотизиращите свойства на смолата, като характерен щрих стават нейните “изтичащи картини”. Те са знак на нещо, в което тя има вяра, а точно, че актьора е човек, който се опасява само от това да му се слага рамка.

Творчеството на Никол през днешния ден може да бъде откроено в някои от най-емблематичните бизнес здания, бутикови хотели и частни сбирки в България.

Експозицията може да бъде прегледана в интервала 10.05. – 17.05.2022 година /вкл./ от 12:00 ч. до 18:00 ч. в Галерия VivacomArt Hall Оборище 5. По време на изложбата ще бъде излъчен биографичен филм за художничката - разнообразни хора разказват творчеството й.

Повече информация може да откриете на:
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР