Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 представя самостоятелната изложба живопис

...
Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 представя самостоятелната изложба живопис
Коментари Харесай

Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 открива изложба Златни години на художничката Евгения Тотева

Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5 показва независимата галерия живопис “Златни години ” на художничката Евгения Тотева - Жени. Официалното разкриване ще се състои на 19.09.2023 година от 19:00 ч. в Салонната зала на Галерията и ще продължи до 23.09.2023 година /вкл./.

" Златни години " е освен името на изложбата, само че и прекарване за зрялост, мъдрост и доста хубост. Хармония от цветове, доста сила и въодушевление се съчетават в изящни форми, линии и силуети в картините на авторката. Експресията в живописните платна, ярките контрасти и златни акценти насищат пространството с доста естетика и ни сервират една вълнуваща среща с нейното изкуство.

Изложбата „ Златни години “ е алегорично показване на креативния път извървян от Жени или, по-скоро, златната възраст на нейното персонално и духовно израстване и прекосяване през годините.

Всяка картина е основана от авторката като независим знак и знак и показва света със завладяващо влияние от цветове и форми, които предизвикат и допират с прочувствени внушения и духовни трептения. В нейните произведения другите колоритни решения минават в деликатните преливания и непроменяемо предизвикат фена и го слагат в ролята на изобретател и идеалист.

Посланието в изложбата „ Златни години “ откриваме в наименованието на нейните картини „ Любов “, „ Чувство “, „ Просветление “, „ Спомени “, „ Признание “, които са персонални откровения, намерили изказ в поетични послания към света. "

Експозицията може да бъде прегледана в интервала от 20.09.2023 година до 23.09.2023 година включително, с вход свободен в Галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР