„Галерия“ показа снимки на новата плеймейтка от времето, когато силиконът

...
„Галерия“ показа снимки на новата плеймейтка от времето, когато силиконът
Коментари Харесай

УАУ! Вижте каква красавица е била Мис Плеймейт 2019 преди да се обезобрази с пластики и силикон

„ Галерия “ сподели фотоси на новата плеймейтка от времето, когато силиконът е бил единствено искра в очите й.

Мишето, както я назовават другари, в реалност е била доста чаровна и е можела да се похвали с рядко срещана естествена красота.


Само няколко години по-късно Тодорова е неузнаваема. Освен силиконови гърди, тя си е направила промяна на носа, намалявайки до размер, по-малък от този на Преслава. Михаела си е поставила импланти в региона на скулите, както и предостатъчно количество хиалурон в устните. Погрижила се е и за усмивката си с чисто нови фасети, само че очевидно е употребила услугите на пишман ортодонт, разясняват осведомени.

Като към всичко това прибавим татуираните гайтан-вежди и така наречен кравешки мигли, плеймейтката се е трансформирала в силиконова кукла. Нищо чудно, че множеството я съпоставят със скандалната й предшественичка Нора Недкова – след толкоз пластики двете са като клонинги.

Не е ясно по какъв начин 21-годишната русокоска от Казанлък си е разрешила толкоз разкрасителни процедури. Слуховете всекидневно я свързват с мастит ухажор, който й купил купата и я разхожда по екзотични места. Според други пък татко й, който има сполучлив аграрни бизнес, спонсорирал пластиките и пътуванията й. Двамата с майка й даже бяха пристигнали да я поддържат на състезанието.

Последният воаяж на Михаела бе в Истанбул, откъдето разводни с горещи полуголи фотоси от леглото си в 5-звездния хотел. Преди да завоюва купата „ Мис Плеймейт “ пък, Михаела се е радвала на екзотиката на Дубай и Бали.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР