Галерия Миналата седмица ви запознахме с най-добрите предложения за януари

...
Галерия Миналата седмица ви запознахме с най-добрите предложения за януари
Коментари Харесай

Gearbest представя малко известни китайски марки



Галерия

Миналата седмица ви запознахме с най-хубавите оферти за януари в онлайн магазина Gearbest.com, като се опитахме да извадим известни и към този момент наложени на пазара марки. Тази седмица ще създадем тъкмо противоположното - ще ви представим няколко по-малко известни марки, които все пак дават на потребителите доста забавни джаджи на положителни цени.

JJRC H37 MINI BABY ELFIE Foldable RC Drone
За феновете на дрони, които желаят да пробват тези известни в последно време джаджи, само че нямат бюджет за професионален DJI дрон, предлагаме този мини дрон с отстъпка 18% и цена единствено 68 лв. . Той се намира в европейския склад на Gearbest и ще пристигна при вас за 2-5 бизнес дни и 19 лв. цена за доставка . Дронът е четиривитлов, сгъваем и има вградена 720p камера . Машинката е единствено 11 сантиметра и се побира в стилен калъф, включен в комплекта. Наличен е контролер, а посредством обвързваното приложение, ще можете да получите жива картина от камерата на разстояние до 100 метра . Можете да си го купите от този линк, а по-долу има и малко видео, което показва качествата на дрона.


Alfawise X5 Mini PC
Това е друга доста забавна джаджа - мини PC, което трансформира всеки екран или тв приемник в много удовлетворителен компютър. Това става на цена от 135 лева, а доставката с въздушна поща е под 4 лева За тази сума получавате Intel Atom X5-Z8350 процесор, 2GB DDR3 RAM, Intel HD Graphics 400 видеочип, 32GB вградена памет, която може да се уголемява с още 128GB. Машината може да работи както с Android 5.1, по този начин и с Windows 10. Вземете си численост от този линк.

Ulefone Mix 4G Phablet
Интересно предложение за почитателите на безрамковия дизайн - на доста налична цена. Този фаблет сега е в промоция FlashSale още 24 часа и идва на цена 231 лева , доставката до България е единствено 9,99 лева Получавате 5,5-инчов екран 720p с рамка единствено в долната част, осемядрен процесор на 1,5GHz, 4GB RAM и 32GB вградена памет, Android 7 операционна система. 3300 mAh батерия е бонус, както и двусимовата функционалност. Опитайте устройството тук.

UMIDIGI Crystal 4G Phablet 4GB RAM
Още по-добро предложение в същия безрамков жанр. Този фаблет идва с размер на екрана 5,5 инча и резолюция 1920х1080 . Процесорът още веднъж е осемядрен, рам паметта 4GB, само че вградената памет е 64GB . Двусимова функционалност и двойна задна камера допълват това предложение. Цената е единствено 234 лева , а доставката е още веднъж 9,99 лева в границите на 3-5 бизнес дни . Изключително положително предложение, от което можете да се възползвате тук.

YUNZHILUN iMortor 26 inch Smart Electric Front Bicycle Wheel
Ето и нещо по-специфично за велоентусиастите - електрическите колела са много скъпо решение, тъй че - за какво да не превърнем стандартното колело в електрически. Това е допустимо с помощта на това 26-инчово предно колело с вграден електромотор. Освен 30V 240W безчетков мотор с непрекъснат магнит, в комлекта е включена и 36V 115.2Wh литиево-йонна батерия, както и ръководство от кормилото. Към мотора върви и смарт телефон приложение с богата гама от функционалности, а батерията може с изключение на да ви оказва помощ за напредване, да зарежда и всевъзможни мобилни джаджи. Можете да си купите пакета за 475 лева по време на FlashSale , която е годна още 24 часа, а доставката до България е безвъзмездна.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР