Галена за пореден път доказа, че е един от най-иновативните

...
Галена за пореден път доказа, че е един от най-иновативните
Коментари Харесай

Галена: Отношенията между двама души могат да бъдат красиви, но почти никога вечни

Галена за следващ път потвърди, че е един от най-иновативните и съвременни актьори в България. Певицата показа най-новата си ария " Къде беше ти ". Сингълът провокира вълна от мнения, само че значимо е да се означи, че парчето е продължение на друга известна сега ария - тази на Меди " Да си тук ", в чието видео певицата има специфична роля.

Песента на Галена сграбчва освен с текст и звучене, само че и с много атрактивно видео. Не може да се отхвърли, че клиповете на Галена постоянно са се отличавали с автентично лъчение, а постоянно са задавали даже нова наклонност. Сегамузикалната звезда показа нещо доста искрено в своя Инстаграм.

Виж още:

Певицата разяснява посланието на песента с много любопитни думи. Тя е безапелационна, че в връзките сред хората постоянно има две страни, като на една монета. В един миг всичко сред двама души може да бъде доста красиво, само че за един момент нещо се преобърща, става даже грозно. Галена акцентира, че връзките сред двама души доста рядко остават безконечни в днешно време.

" Затова оценявайте хората, които са в живота ви, преди да е станало прекомерно късно. Благодаря на екипа, виновен за съществуването ѝ, както и на екипа, който трансформира настроението ѝ във образно преживяване, тъй като тази ария ме докосна по метод, който рядко чувствам. Благодаря ви, че докосна и вас. И помнете — обич се потвърждава всеки ден! ", гласят думите на фолк звездата. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР