Галена винаги е изненадвала с преобразяванията си, но за Свети

...
Галена винаги е изненадвала с преобразяванията си, но за Свети
Коментари Харесай

Вижте СНИМКАТА, която издаде, че Галена очаква трето дете

Галена постоянно е изненадвала с преобразяванията си, само че за Свети Валентин несъмнено шашна с визии. Само че надали е очаквала феновете й този път да не отделят предстоящо внимание на тоалетите й, а на въпроса дали е бременна с трето дете. Певицата, която има двама сина от мъжа си Галин Атанасов, даде мотив за мненията със фотография, за която театралничи по боди и с маратонки в леглото.

„ Не е ли бременна? ”, „ И на мен това ми направи усещане – виждам коремче ”, „ Явно доста хора сме се загледали там ”, гласят част от мненията. Имаше и такива, които непосредствено изведоха извода, че Галена е бременна. Певицата към момента не е коментирала новия слух. Възможно е обаче и просто да е напълняла по време на пандемията.
Галена предизвика и по друга тематика, която откри с фрагмента си за Свети Валентин. Мнозина се чудеха за какво е с маратонки в леглото.

„ Тези са й нови. Няма къде да ги носи толкоз ”, пошегуваха се някои. Други пък обърнаха внимание на обстоятелството, че това въпреки всичко е фотосесия и очевидно е издирван контрастът сред аленото и бялото. Аленото боди на Галена кореспондира с таблата на леглото, която е в същия цвят, а белите маратонки и чорапи – с белите чаршафи. Иначе посланието на Галена гласеше: „ Любов или вино - безконечната алтернатива на 14 февруари. Не са наложителни, само че са мощно целесъобразни. Редувайте, без да ревнувате. Консумирайте на драго сърце и мярка. Преди години го изпях, през днешния ден ще ви го пожелая - дано всяко ваше възприятие е обич. И пазете хората, които ви обичат. От другите има колкото желаете ”.

По-късно Мама Ураган показа акустична версия на дует от двете песни, които с Меди показаха неотдавна, на фона на „ меланхоличното зимно море ”. Двамата пеят, поседнали на камъни, а зад тях шумят морските талази. Меди свири на китара, облечен с пуловер и шапчица, а Галена блесна с гол кръст, само че пък с палто и шапка, обсипана с безвредни игли, писа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР