Галена вече има конкуренция на сцената в лицето на собствената

...
Галена вече има конкуренция на сцената в лицето на собствената
Коментари Харесай

Галена бута племенницата си в чалгата

 Галена към този момент има конкуренция на сцената в лицето на личната си племенница. Смуглото прелъщение Доника Йорданова ще нападна чалга фронта, като разчита на атрактивна визия. Почти копие на известната си вуйна, Доника към този момент е омаяла малко известния чалгар, само че прочут като изследовател на млади гении в сектора Меди Гогов.

За да й помогне с дебюта на цената, Доника ще запише дует с Меди, само че към момента името на парчето не е ясно. Доника и Галена са доста близки и постоянно разгласяват в мрежата фотоси дружно, като вуйна и племенница са съвсем близначки. Доника към този момент е получила и оферта за контракт с музикална компания, което я прави още по-голяма конкуренция на Галена, защото студиото не в " Пайнер “, а " Хит микс мюзик “.

В обществените мрежи почитателите на Галена схванаха, че пленницата й е решила да потегли по нейните стъпки. Доника разчита да се отрази в славата на фамозната си вуйна, с цел да пробие с по-сериозни предложения за присъединяване. Галена несъмнено ще помогне на племенниците да стартира кариерата си с летящ старт, написа. Заради новината, че племенницата на Галена нападна фолк сцената, почитатели на певицата в Instagram незабавно последваха профила на Доника, каквато се оказа и задачата на Галена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР