Галена успя да пребори Ковид-19. С добрата вест се похвали

...
Галена успя да пребори Ковид-19. С добрата вест се похвали
Коментари Харесай

Кога заразената с Ковид-19 Галена успя да запише дуета си с Криско?

Галена съумя да пребори Ковид-19. С положителната новина се похвали самата тя преди дни наред с това, че прочела доста обвинявания в неистина за себе си. Мама Ураган евентуално има поради спекулациите, че си е измислила заразяването с вируса, с цел да си прави пиар, дочу HotArena.

Слуховете се появиха малко откакто звездата на фолка разгласи, че е под карантина с дребния си наследник в столичния им дом. Аргументи не липсваха. Сеирджиите акцентираха обстоятелството, че при започване на пандемията Галена показа, че откакто завърнала от Съединени американски щати през декември почувствала дискомфорт. Тогава тя го отдала на елементарен грип. Когато и синовете й почнали да имат недоволства, Галена се тормозила. След навлизането на пандемията с ковид в България, пайнерката почнала да се съмнява, че със синовете й са го изкарали много по-рано. Дали е по този начин, не е ясно. Затова пък е несъмнено, че Галена се е жегнала от неуместните мнения, че може да си измисли заразяването с коронавиурс, поради което бе под карантина с дребния си наследник в фамилния апартамент в столицата.

Сега Галена се похвали с негативен PCR тест. Този на дребния й наследник също е негативен. Те се лекуваха в домашни условия след неразположение и позитивни проби за ковид. Заради това певицата и синът й бяха под 14-дневна карантина. След негативните проби, лекарите от медицинския комплекс, които съветваха изпълнителкта, разясниха, че тя към този момент може свободно да поддържа връзка със фамилията, приятелите и почитателите си. Галена и дребният й наследник са напълно изчистени от вируса.

Новината, че до дни ще е премиерата на дуета й с Криско „ Красиви неистини ”, укрепи подозренията. Мнозина се зачудиха по кое време Галена е карала карантина, по кое време пребори вируса, а и нова ария съумя да направи, освен това откакто наскоро пусна шлагера „ 100 живота ”, който още е отпред на класациите. Почитателите на пайнерката припомниха, че в сектора от дълго време се приказва, че приготвя дует с Криско. А и певицата, както доста нейни колежки, постоянно работят по няколко песни едновременно, имат подготвени планове, които чакат своята премира. Феновете на Галена обориха и отрицателните мнения, че рапърът се е решил на дует с фолкпевица. Изненадата не е толкоз огромна, защото Галена първа в сектора има ария от Криско, след което той работи и с Мария. Е, тогава рапърът даваше поръчки, че не би се изявил паралелно до фолкпевица, а единствено прави песни за тях. Все отново и до дуетът е реалност и премиерата ще е до дни, написа Уикенд.

Галена ще възобнови участията си, разясняват в сектора . Попфолк фурията е на мнение, че животът би трябвало да продължи и да не се поддава на страха, макар че се болести с ковид около театрална изява във връзка абитуриентските балове или най-малко по този начин се приказва. Галена счита, че хората би трябвало да са виновни и да се пазят. Тя желае да се върне към нормалния си метод на живот и темп на работа. Кога ще е първото й присъединяване, след края на карантината й, следва да се разбере. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР